Laura Mennen
26 Mar 2021

Jezelf ontwikkelen als Werkvoorbereider Elektrotechniek

Stel: je bent al een tijdje aan het werk als werkvoorbereider, maar je mist de uitdaging. Je zou graag een nieuwe stap maken, maar je weet niet wat je ontwikkelmogelijkheden zijn. Moet je bepaalde cursussen volgen of heb je al voldoende kennis om de nieuwe stap te kunnen maken? Deze blog geeft je antwoord op deze vragen!

Populaire blogs

logo
Joeri

Joeri heeft inmiddels al meer dan vijf jaar ervaring in het vak en met succes. Hij heeft al veel samenwerkingen tot stand gebracht die tot een vast dienstverband hebben geleid. Zijn kracht zit in het doorgronden van zijn kandidaten. Inzien waar valkuilen en talenten liggen, wat iemand nu echt wil en waar diegene over een aantal jaar wil staan zijn zaken die Joeri altijd helder naar voren krijgt. De bedrijven in zijn netwerk zijn divers en hij werkt vrijwel altijd vanuit de wensen van zijn kandidaat. Ze gaan hierbij samen op zoek naar het meest passende bedrijf of de meest interessante vacature.

emailphone
Paul

Met veel enthousiasme richt Paul zich binnen Growing People op zowel de recruitment als de sales. Bij het contact met partners en talenten weet hij vaak goed aan te voelen wanneer hij moet schakelen tussen een formele- en een informele toon. Paul werkt probleemoplossend en doelgericht. In de tijd dat hij professioneel pokerspeler was heeft hij zijn mensenkennis sterk ontwikkeld. Zijn empathisch vermogen en het in oog houden van ROI's voor de lange termijn maken van hem een succesvolle collega.

emailphone
Roy

Naast zijn HBO studie Commerciële Economie was Roy al erg actief op de arbeidsmarkt. Dit resulteerde erin dat hij zich van een bijbaan heeft opgewerkt tot vestigingsmanager in de direct sales. De persoonlijke ontwikkeling van zijn kandidaten en het uitstippelen van toekomstige trajecten stond hierbij centraal. Bij Growing People houdt hij zich als commercieel manager vooral bezig met alles omtrent klantrelaties. Maar stiekem vindt hij het ook nog steeds leuk om met kandidaten aan de slag te gaan. Voor zowel talent als talentzoeker probeert hij de perfecte match te maken waar alle partijen beter van worden.

emailphone