background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Beheertechnicus

Installatietechniek
Omgeving Nijmegen
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Servicetechnicus, Beheertechnicus, Contractbeheerder, Contractmanager, GBS Beheerder, Inspecteur, Projectcoördinator, Teamleider, Projectleider, Inbedrijfsteller, Meet en regelspecialist, Servicespecialist, Adviseur

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Elektrotechniek, Installatietechniek, Inspectie bureau, Beveiligingstechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Nijmegen, Omgeving Utrecht, Omgeving Den Bosch

Scholing

MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze flexibel ingestelde en loyale technisch beheerder met meer dan twintig jaar ervaring in de (installatie)techniek. Hij is toe aan een nieuwe stap in zijn carrière en zoekt een bedrijf waar hij op technisch vlak uitgedaagd blijft worden.

Skills & Certificaten

Inspecteur NEN 3140
NEN 1010
NEN 2767
BHV
Priva
Installatiedeskundige BMI
GBS (gebouwbeheersystemen)
WKO-installaties
Warmtepompen
Duurzaamheid
Leergierig
Leidinggevende ervaring in de uitvoering
VSI-A
Servicetechnicus

Uitgebreide omschrijving

Na het afronden van de MBO-opleiding Elektrotechniek (1990) startte dit talent als elektromonteur. In deze functie verrichtte hij diverse elektrotechnische werkzaamheden in de woningbouw en utiliteit. 

Een paar jaar later maakte deze technicus een switch naar de installatietechniek. Als technisch medewerker werkte hij vijftien jaar met plezier aan de installatie van en het onderhoud aan afslankapparatuur. Hij was ook verantwoordelijk voor het oplossen van storingen aan deze apparaten, coördineerde verbouwingen en hield het magazijn op orde.

Op dit moment werkt dit talent als technisch beheerder bij een grote installateur en is nu werkzaam op een aantal vaste locaties. Hij geeft onder meer leiding aan de technische dienst op locatie, stuurt onderaannemers aan, lost storingen op en is het directe aanspreekpunt voor de klant.

Na tien jaar is dit talent toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Dankzij zijn brede kennis en interesse is hij breed inzetbaar. Denk aan functies als technisch beheerder, contractbeheerder, inspecteur NEN3140, beheertechnicus of misschien zelfs aan een functie als projectleider service en onderhoud.

INTERESSE?

Wellicht ook interessant