background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Contractmanager

Installatietechniek
Omgeving Utrecht
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Contractbeheerder, Contractmanager, Servicemanager, Servicecoördinator, Locatiemanager, Field service manager

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek, Werktuigbouwkunde

Gewenste werklocaties

Omgeving Utrecht

Scholing

HBO, MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze ervaren contractbeheerder is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving Amersfoort waarbij hij de rol van projectleider ambieert. Hij is op zoek naar een functie waarbij hij zijn sociale capaciteiten meer tot uiting kan laten komen. Hij wil meer op de werkvloer te vinden zijn.

Skills & Certificaten

Inspecteur NEN 3140
VCA VOL
NEN 2767
Sales
Leidinggevende ervaring op kantoor
Scios
GBS (gebouwbeheersystemen)

Uitgebreide omschrijving

Dit talent begon als servicemonteur in de technische sector. In de loop der jaren werkte hij zichzelf op tot contractmanager, waarbij hij ook ervaring opdeed met het aansturen van grotere groepen mensen. 

Na het behalen van de diploma’s LTO Elektrotechniek en Installatietechniek in 1987 en 1989 ging deze monteur aan de slag bij verschillende installatiebedrijven in de omgeving Rotterdam. In de tijd dat hij daar werkte, behaalde hij de diploma’s voor installatie-, verwarmings-, servicemonteur en servicetechnicus. 

Bij het bedrijf waar de technicus nu werkzaam is, groeide hij van servicetechnicus, naar technicus meet- en regeltechniek, naar klimaattechnicus en uiteindelijk Technisch Projectleider in 2008. Vanaf 2009 behaalde hij Middle Management A+B+C en deed hij interne opleidingen, zoals de basiscursus NEN 2767 en de opleiding tot Projectleider Technisch beheer. 

Deze contractbeheerder is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij is leergierig en bereid zich te bekwamen in een nieuwe, leidinggevende functie, waarbij hij meer sociaal contact heeft en waarbij administratieve werkzaamheden niet de hoofdtaken zijn. Bij zijn huidige werkgever heeft hij een opzegtermijn van een maand.

INTERESSE?

Wellicht ook interessant