background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Eerste monteur

Installatietechniek
Omgeving Den Bosch
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Elektromonteur, Servicemonteur, Eerste monteur, Monteur

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Elektrotechniek, Installatietechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Den Bosch, Omgeving Nijmegen, Omgeving Helmond

Scholing

MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze KNX-programmeur heeft meer dan twintig jaar ervaring in de elektrotechniek. Hij zoekt een nieuwe uitdaging waarbij hij veel bezig is met de aanleg en programmering van domotica (in de woningbouw).

Skills & Certificaten

Kennis van Domotica

Uitgebreide omschrijving

In de rol van elektromonteur heeft deze kandidaat meer dan twintig jaar ervaring in het vak. Eind jaren negentig begon hij als hulpmonteur. Inmiddels is hij bijna vijftien jaar werkzaam als KNX-programmeur in de woningbouw en utiliteit. Als programmeur vervult deze kandidaat ook een leidende rol. Tijdens projecten is hij een zogenoemde opziener en stuurt hij twee à drie monteurs aan. 
 
Deze programmeur heeft onder meer ervaring met Control4 en is naar eigen zeggen snel met de aanleg en programmering van dit systeem in onder meer luxe woningen. Bij zijn huidige werkgever had hij verwacht meer met domotica in de woningbouw bezig te zijn. Echter, dit is niet het geval. In een nieuwe functie hoopt hij meer bezig te zijn met de autmatisering van processen in luxe woningen uit te voeren en daarbij een aansturende rol te vervullen. 
INTERESSE?

Wellicht ook interessant