background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Elektromonteur

Elektrotechniek
Omgeving Nijmegen
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Elektromonteur, Storingsmonteur

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Elektrotechniek, Metaal

Gewenste werklocaties

Omgeving Nijmegen

Scholing

MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Dit gedisciplineerde en communicatief vaardige talent heeft meer dan 35 jaar ervaring in de elektronica. Hij zoekt een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek.

Uitgebreide omschrijving

Dit talent deed in zijn carrière eerst ervaring op als monteur meet- en regeltechniek (1987-2009) en later als storings- en onderhoudsmonteur. Bij verschillende bedrijven nam hij een kijkje in de keuken en deed hij diverse onderhoudswerkzaamheden. Zo heeft dit talent ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van besturingstechniek, mechaniek, elektrotechniek en hydrauliek, hij heeft ervaring als aansturend monteur en met het werken in ploegendiensten. Om zijn werk goed uit te voeren, volgde deze kandidaat verschillende cursussen, zoals PC Technicus, Hydrauliek/Pneumatiek, Siemens S7,VCA en Besturingstechniek. 

Op dit moment werkt dit talent als elektromonteur en doet hij voornamelijk preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden. Deze gedisciplineerde kandidaat kent geen negen-tot-vijf mentaliteit. Hij werkt nauwkeurig en systematisch en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij zoekt een nieuwe uitdaging waarbij hij zijn technische kennis kan toepassen en kan verbreden.

INTERESSE?

Wellicht ook interessant