background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Engineer

Machinebouw
Omgeving Goes
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Engineer, Tekenaar, Werkvoorbereider, Leidinggevend monteur, Storingsmonteur, Uitvoerder, Teamleider, Servicecoördinator, Elektromonteur, Chef monteur/meewerkend uitvoerder, Calculator, Bedrijfsleider

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Machinebouw, Metaal, Elektrotechniek, Productiebedrijf, Werktuigbouwkunde

Gewenste werklocaties

Omgeving Goes, Omgeving Roosendaal, Omgeving Spijkenisse, Omgeving Breda

Scholing

MAVO, MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze gemotiveerde machinebouwer en (aankomend) engineer is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de machinebouw of constructie, waarbij hij op zoek is naar een functie met voldoende afwisseling in de buurt van zijn woonplaats.

Skills & Certificaten

CNC
E&I
Inventor
industrie
VCA VOL
Leidinggevende ervaring in de uitvoering
Leergierig
RVS TIG lassen

Uitgebreide omschrijving

Dit talent startte in 2007 in de machinebouw als metaalbewerker. Hij vervaardigde onderdelen en machines. Draaien, frezen, lassen en tekeningen lezen behoorde tot zijn werkzaamheden. 

Bij datzelfde metaalbedrijf ontwikkelde dit talent zich. Sinds 2015 werkt hij op de hoofdafdeling als engineer. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het bedenken van oplossingen en nieuwe technieken voor machines. PLC-programmering is dan ook bekend bij hem. Ook heeft hij ervaring met het bestellen van onderdelen. 

Deze allrounder uit de metaal en constructietechniek zoekt een nieuwe uitdaging in de buurt van zijn woonplaats. Hij heeft een lichte voorkeur voor een functie waarbij Inventor gebruikt wordt, want hier kan hij goed mee overweg. Hij staat ervoor open om opleidingen te volgen om zichzelf verder te ontwikkelen en staat open voor diverse functies.

Bij zijn huidige werkgever heeft hij een opzegtermijn van een kalendermaand, maar dit is bespreekbaar. Een maand of twee maanden later beginnen is ook geen enkel probleem.
INTERESSE?