background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Inspecteur

Installatietechniek
Omgeving Eindhoven
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Adviseur, Beheertechnicus, Contractbeheerder, GBS Beheerder, Inbedrijfsteller, Inspecteur, Meet en regelspecialist, Projectleider

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Industriële automatisering, Installatietechniek, Adviesbureau, Werktuigbouwkunde

Gewenste werklocaties

Omgeving Eindhoven, Omgeving Den Bosch, Omgeving Nijmegen

Scholing

MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels, Duits

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze EBI-inspecteur met 20 jaar ervaring in de installatietechniek wil graag nog een keer een stap maken naar een andere functie. Een rol als bijvoorbeeld GBS beheerder, technisch specialist of inbedrijfsteller waarbij hij betrokken blijft met de techniek zou ambiëren.

Skills & Certificaten

F-gassen / STEK
Siemens S7
Priva
Scios
Koudetechniek
Gasdetectie
Warmtepompen
NEN 2767
Webeasy
GBS (gebouwbeheersystemen)

Uitgebreide omschrijving

Deze communicatief vaardige en sociale kandidaat is iemand die een goede binding met een nieuw bedrijf erg belangrijk vindt. Dit blijkt ook uit zijn loyaliteit qua dienstverband bij zijn werkgevers in de jaren. Inmiddels werkt hij ongeveer 10 jaar als EBI-inspecteur en is hij op zoek naar een functie waar hij weer een nieuwe uitdaging in kan vinden. 

Dit zou kunnen zijn in bijvoorbeeld een rol als technisch specialist, beheertechnicus, inbedrijfsteller, adviseur of GBS Beheerder. Met als kanttekening dat het geen pure binnendienst rol is en hij nog steeds deels betrokken zal blijven bij de technische kant. Binnen de techniek heeft hij affiniteit met oa. de koeltechniek/brandertechniek en vindt hij het werken met warmtepompen erg interessant.

In zijn rol als inspecteur is hij het daarnaast gewend om redelijk wat kilometers per jaar te maken(+- 35.000). Dit zal voor hem bij een nieuwe baan ook geen belemmering vormen.
 
INTERESSE?

Wellicht ook interessant