background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Loodgieter

Installatietechniek
Omgeving Den Haag
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Loodgieter, Monteur, Leidinggevend monteur, Inspecteur

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek, Werktuigbouwkunde

Gewenste werklocaties

Omgeving Den Haag, Omgeving Rotterdam, Omgeving Spijkenisse, Omgeving Schiedam, Omgeving Vlaardingen

Scholing

MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B, C, BE

Korte samenvatting

Dit talent heeft ruim 6 jaar gewerkt als loodgieter, maar werkt al wel heel zijn leven in de technische sector. Hij heeft in het verleden ook gewerkt als timmerman, grondwerker en ontstoppingsmonteur waardoor hij extra breed inzetbaar is.

Skills & Certificaten

loodgieterswerk
Sanitair
Duurzaamheid
Leergierig

Uitgebreide omschrijving

Dit hardwerkende talent heeft niet alleen ervaring met loodgieterswerkzaamheden, maar ook ervaring met diverse werkzaamheden in de bouw en civiele techniek.

Hij is gewend om hard te werken, veel onderweg te zijn en is flexibel in het aantal uren dat hij werkt. Dit talent heeft in 2014 de overstap gemaakt vanuit de infratechniek naar de installatietechniek en heeft toen ruim 6 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt als loodgieter en ontstoppingsmonteur.

Hiernaast hij hier een intern opleidingstraject doorlopen tot chauffeur en zijn C rijbewijs behaald. Hij werd hierdoor regelmatig ingezet als chauffeur en heeft naast veel ervaring met vervangings- en ontstoppingswerkzaamheden dus ook ruime ervaring als vrachtwagenchauffeur.

Dit talent zoekt een bedrijf waar hij voor de lange termijn aan de slag kan en staat open voor diverse functies in de techniek.

INTERESSE?

Wellicht ook interessant