background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Manager

Productiebedrijf
Omgeving Rotterdam
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Manager, Technicus, Adviseur, Field service manager, Locatiemanager, Projectmanager, Supervisor, Teamleider

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Productiebedrijf, Werktuigbouwkunde, Machinebouw

Gewenste werklocaties

Omgeving Breda, Omgeving Rotterdam, Omgeving Spijkenisse, Omgeving Botlek, Omgeving Roosendaal

Scholing

MBO, HBO, WO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels, Duits

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze loyale hoofd technische dienst heeft veel ervaring met het leiden van diverse innovatieprojecten in de machinebouw en bij productiebedrijven. Hij zoekt een nieuwe uitdaging in een van deze sectoren.

Skills & Certificaten

HBO werktuigbouwkunde
Ingenieur
Management
Coach
Petrochemie
Food and Pharma
Praktisch leidinggeven op de werkvloer

Uitgebreide omschrijving

Dit talent werkte na het behalen van de HTS eind jaren negentig in de machinebouw. Van engineer groeide hij door naar, assistent manager, naar manager maintenance, naar technisch specialist. Dit deed hij bij twee verschillende bedrijven. 
 
Als technisch specialist had deze kandidaat een sterk adviserende en leidinggevende rol op het gebied van proces- en techniekverbetering. Deze rol paste hij onder meer toe bij het doen van aanpassingen aan gloei-installaties, beitslijnen, trekbanken en diverse hulpapparatuur. Het talent was kartrekker bij nieuwbouwprojecten, hij stuurde de projectteams aan.
 
Op dit moment werkt deze kandidaat als hoofd technische dienst bij een bedrijf dat smeermiddelen produceert, onder meer voor de scheepvaart. In deze rol is hij onder meer verantwoordelijkheid voor het onderhoud aan diverse installaties en het machinepark. De interesses van dit talent liggen vooral bij het leidinggeven, het ondersteunen van productie- en onderhoudsprocessen en het adviseren van mensen op technisch gebied. Hij beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zoekt een nieuwe uitdaging voor de lange termijn. Tilt deze kandidaat jouw bedrijf naar een nog hoger level?
INTERESSE?

Wellicht ook interessant