background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Manager

Productiebedrijf
Omgeving Tilburg
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Manager, Projectmanager, Servicemanager, Lead engineer, Project engineer, Locatiemanager, Field service manager, Projectleider

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Elektrotechniek, Installatietechniek, Machinebouw, Metaal, Productiebedrijf, Supply chain, Verpakkingsindustrie, Werktuigbouwkunde, Ingenieursbureau

Gewenste werklocaties

Omgeving Tilburg, Omgeving Den Bosch, Omgeving Eindhoven, Omgeving Nijmegen

Scholing

MBO, MAVO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Engels, Nederlands

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze (project)manager met een brede technische kennis, een zeer sterk organiserend en probleemoplossend vermogen en ruime internationale ervaring zoekt een nieuwe uitdaging in de technische sector bij een bedrijf dat gevestigd is in het binnen- of buitenland.

Skills & Certificaten

PLC (engineering)
GBS (gebouwbeheersystemen)
Duurzaamheid
E&I
Siemens S7
VCA VOL
Management
Directie
Lean
5S
Leidinggevende ervaring op kantoor
Internationale ervaring
Leergierig

Uitgebreide omschrijving

Dit talent werkt momenteel al 23 jaar bij zijn huidige werkgever, een producent van bedlinnen. Hij werkte zich op van allround onderhoudsmonteur tot manager operations. Dit betekent in de praktijk dat hij onder meer verantwoordelijk is voor de hele productielocatie inclusief de logistiek, technische verbeteringen aan de productielijnen op elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en meet- en regeltechnisch gebied en het aansturen van 70 fte verspreid over diverse afdelingen.
 
Dit talent heeft in zijn huidige rol te maken met meerdere technische disciplines en is verantwoordelijk voor alle verbeteringen en innovaties aan de machinelijnen op technisch vlak. Hij maakt zich nieuwe zaken snel eigen. Door de jaren heen volgde hij verschillende cursussen (LEAN en een managementopleiding PMC-groep), en paste kennis hieruit toe in de praktijk. Daarnaast leidde en begeleidde hij verschillende projecten in de VS en Mexico. 
 
Zijn ervaring met verschillende technieken, welke hij heeft opgedaan in meerdere functies, maken dit talent breed inzetbaar. Hij heeft geen specifieke voorkeur voor een branche. Dit talent staat open voor diverse rollen mits er voldoende uitdaging voor hem is. Dit kan een internationale functie zijn.
INTERESSE?

Wellicht ook interessant