background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Monteur

Installatietechniek
Omgeving Rotterdam
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Monteur, Eerste monteur, Elektromonteur, GBS Beheerder, Inbedrijfsteller, Meet en regelspecialist, Servicemonteur, Technicus, Trainee, Storingsmonteur

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek, Elektrotechniek, Industriële automatisering, Werktuigbouwkunde, Vastgoed, Informatica, Groothandel

Gewenste werklocaties

Omgeving Rotterdam, Omgeving Breda, Omgeving Roosendaal, Omgeving Goes, Omgeving Den Haag, Omgeving Amsterdam

Scholing

MAVO, MBO

Ervaring

Medior (2-7 jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze gemotiveerde monteur met een afgeronde opleiding scheepswerktuigbouwkunde werkt momenteel als inregeltechnicus bij een vooraanstaande installateur. Het werk loopt erg hard terug op zijn afdeling en wij zoeken om die reden nu een andere functie waarin hij voor de lange termijn aan de slag kan.

Skills & Certificaten

VCA VOL
Leergierig
BHV
Trainee
GBS (gebouwbeheersystemen)
Duurzaamheid
Food and Pharma
Middenkader engineering
industrie

Uitgebreide omschrijving

Deze gemotiveerde monteur met een afgeronde opleiding scheepswerktuigbouwkunde werkt momenteel als inregeltechnicus bij vooraanstaande installateur. Door onder meer deze opleiding beschikt hij over een brede technische kennis en nieuwe technische kennis maakt hij zichzelf snel eigen door zijn brede technische basiskennis.

Het werk loopt erg hard terug op zijn afdeling en hij ondersteund nu waar nodig andere afdelingen in de rol van monteur. Hij heeft in deze ondersteunende rol te maken met meerdere disciplines en heeft ervaring met het aanleggen van zowel elektrotechnische- als werktuigbouwkundige installaties. Deze projecten zijn voornamelijk in de utiliteit, maar hij werkt ook regelmatig op industriële locaties.
 
Deze kandidaat is leergierig en wil zichzelf de komende jaren blijven ontwikkelen op diverse vlakken. Hij volgt nu een intern opleidingstraject tot inregeltechnicus, maar uiteindelijk zou hij zich het liefst specialiseren in een vakgebied als meet- en regeltechniek of elektrotechniek. Wij zoeken daarom ook een bedrijf waar hij de komende jaren veel kan leren en die op zoek is naar iemand voor de lange termijn.
INTERESSE?

Wellicht ook interessant