background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Project Engineer

Machinebouw
Omgeving Breda
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Field service manager, Engineer, Project engineer, Projectmanager, Projectleider, Projectcoördinator

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek, Machinebouw, Productiebedrijf, Elektrotechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Breda, Omgeving Oosterhout, Omgeving Roosendaal, Omgeving Tilburg

Scholing

WO, MASTER

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze communicatief vaardige engineer met meer dan tien jaar ervaring in de technische productontwikkeling zoekt een uitdagende functie waar hij zich volop kan ontwikkelen. Het bedenken en verbeteringen van bestaande producten en het oplossen van complexe technische vraagstukken spreken hem aan.

Skills & Certificaten

WO opleiding
ervaring

Uitgebreide omschrijving

Na het behalen van zijn bachelordiploma Farmaceutische Wetenschappen in 2007 ging dit talent aan de slag als projectcoördinator. In de periode van 2009 tot 2014 zette hij bij een bedrijf het onderzoek van anti-fouling coatings op en managede dit. In de tussentijd volgde hij de universitaire studie Industrieel Ontwerpen, waar hij in 2014 zijn master van behaalde. 
 
Na het afronden van de studie ging dit talent aan de slag als projectleider bij een universiteit. Een jaar later besloot hij als zelfstandige in de technische productontwikkeling aan de slag te gaan. In de periode 2016 tot 2020 deed dit talent ervaring op bij twee bedrijven waarbij hij engineering projecten managede. 
 
Bij zijn laatste werkgever is hij onlangs gestopt. De werkzaamheden waren niet uitdagend genoeg en voor hem en vaak te uitvoerend. Hij was hier veelal bezig met de voorbereiding van projecten, zoals materialen bestellen en offertes maken. Hij had vrijwel geen klantcontact, terwijl een van sterke eigenschappen van dit talent het onderhouden van contact met klanten is. Samen met hen tot een goed resultaat komen, geeft hem energie.  
 
Dit talent zoekt een bedrijf met een goede werksfeer waar hij voor de lange termijn aan de slag kan en waar hij zich verder kan ontwikkelen. Hij is per direct beschikbaar.
INTERESSE?

Wellicht ook interessant