background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Projectleider

Installatietechniek
Omgeving Breda
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Projectleider, Adviseur, Engineer, Inspecteur, Meet en regelspecialist, Project engineer, Sales engineer, Supervisor, Teamleider, Technicus

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek, Beveiligingstechniek, Elektrotechniek, Groothandel, Werktuigbouwkunde, Adviesbureau, Vastgoed

Gewenste werklocaties

Omgeving Breda, Omgeving Roosendaal, Omgeving Tilburg, Omgeving Den Bosch, Omgeving Eindhoven, Omgeving Rotterdam, Omgeving Utrecht

Scholing

MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze ervaren kandidaat met van origine een achtergrond in de beveiligingstechniek heeft de laatste jaren ervaring opgedaan als projectleider meet- en regeltechniek binnen de utiliteit. Wij zoeken samen met deze kandidaat een functie met meer uitdaging op technisch vlak bij een bedrijf waar voldoende kennis van meet- en regeltechniek beschikbaar is en waar hij zich de komende jaren verder kan ontwikkelen.

Skills & Certificaten

TBV
GBS (gebouwbeheersystemen)
Webeasy
Duurzaamheid
Leergierig
Management
VCA VOL
Leidinggevende ervaring op kantoor
Coach
Management opleiding(en) afgerond

Uitgebreide omschrijving

Deze ervaren kandidaat met van origine een achtergrond in de beveiligingstechniek heeft de laatste jaren onder meer ervaring opgedaan als projectleider meet- en regeltechniek waarbij hij voornamelijk ervaring heeft opgedaan met projecten in de utiliteit.

Hij wil zich erg graag verder ontwikkelen in dit vakgebied en wij zijn daarom samen met hem op zoek naar een bedrijf waar dit mogelijk is. We zoeken bij voorkeur een bedrijf dat ervaring heeft met multidisciplinaire projecten binnen de utiliteit en waar hij zich de komende jaren verder kan blijven ontwikkelen. Dit is helaas niet mogelijk bij zijn huidige werkgever en dit is ook de reden dat wij op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

In een nieuwe functie zou hij graag de mogelijkheid hebben om een of meerdere cursussen en/of opleidingen te volgen over het vakgebied meet- en regeltechniek. Hij staat onder meer open voor functies als projectleider, (project)engineer, technisch specialist of sales engineer.
INTERESSE?

Wellicht ook interessant