background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Projectleider

Installatietechniek
Omgeving Den Haag
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Projectleider, Contractmanager, Teamleider, Uitvoerder

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek, Elektrotechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Den Haag

Scholing

HBO, MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Dit talent groeide van beheerder technische installaties naar contractverantwoordelijke. Hij werkt op dit moment in de installatietechniek als projectleider en zoekt een nieuwe uitdaging.

Skills & Certificaten

NEN 1010
Inspecteur NEN 3140
Leidinggevende ervaring in de uitvoering

Uitgebreide omschrijving

Deze kandidaat werkte een lange tijd als projectleider bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in verlichting en het aanleggen en onderhouden van verkeersregelsystemen, elektrische laadpalen en diverse smart city toepassingen.

Als projectleider gaf hij onder meer leiding aan een eigen projectteam (7 fte), was hij verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Daarnaast hield deze kandidaat zich bezig met het doorvoeren van procesverbeteringen, calculatiewerkzaamheden en diende hij als eerste aanspreekpunt voor de klant. De klanten waar deze kandidaat contact mee had, waren verschillende stakeholders. 

Na het behalen van de HBO-studie Projectmanagement groeide dit talent van projectleider door naar teamcoördinator. Deze kandidaat is gewend om te schakelen tussen diverse niveaus binnen een organisatie. Hij is geen rasechte techneut. Zijn kwaliteiten zijn het aansturen en begeleiden van teams, het verantwoordelijk zijn voor projecten en de bijkomende financiën. 

Op dit moment werkt deze kandidaat bij een leverancier in de installatietechniek. Hij zoekt nu een leidinggevende functie in de infratechniek. 

INTERESSE?

Wellicht ook interessant