background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Projectleider

Productiebedrijf
Omgeving Rotterdam
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Project engineer, Projectleider, Werkvoorbereider, Sales engineer, Engineer, Lead engineer

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Productiebedrijf, Machinebouw, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Ingenieursbureau, Vastgoed

Gewenste werklocaties

Omgeving Rotterdam

Scholing

VWO, HBO, MASTER

Ervaring

Medior (2-7 jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Dit ambitieuze talent heeft enkele jaren ervaring als werkvoorbereider en projectleider opgedaan na zijn opleiding HBO werktuigbouwkunde en zoekt nu meer uitdaging bij een nieuw bedrijf in de techniek. Hij zou graag werken bij een bedrijf werken waar ze hem meer uitdaging kunnen bieden en waar hij kan doorgroeien de komende jaren.

Skills & Certificaten

HBO werktuigbouwkunde
Inventor
Solidworks
Ingenieur
Leergierig
Trainee
Leidinggevende ervaring op kantoor

Uitgebreide omschrijving

Terwijl dit talent de pre-master Sustainable Energy Technology volgde (2017-2018) werkte hij als werkvoorbereider en productontwikkelaar bij een specialistisch bedrijf in de techniek. Al na korte tijd kreeg hij de mogelijkheden om aan de slag te gaan als projectengineer. Hij was verantwoordelijk voor de hele werkvoorbereiding, de planning bij, de engineering en het uitwerken van tekeningen. Ondertussen is deze kandidaat werkzaam als projectleider onderhoud en service op de afdeling after sales en heeft hier een erg breed takenpakket. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor de aftersales, het coordineren van service- en onderhoudswerkzaamheden en de communicatie met klanten, andere projectleiders en de uitvoerders buiten. 
 
Dit talent zou graag aan de slag gaan bij een bedrijf waar ze hem meer uitdaging kunnen bieden en de techniek centraal staat. Zijn voorkeur gaat naar een functie als sales engineer, projectengineer, (lead) engineer of een andere uitdagende functie. Het liefst gaat hij aan de slag bij een innovatief bedrijf waarbij hij van A tot Z betrokken is bij projecten en veel contact met klanten en opdrachtgevers heeft. Hij is leergierig en zeer gemotiveerd zichzelf verder te ontwikkelen in een nieuw vakgebied of nieuwe functie.
INTERESSE?

Wellicht ook interessant