background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Projectleider

Werktuigbouwkunde
Omgeving Eindhoven
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Planner, Projectcoördinator, Projectleider, Projectmanager, Servicecoördinator, Teamleider, Werkvoorbereider

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek, Werktuigbouwkunde

Gewenste werklocaties

Omgeving Tilburg, Omgeving Eindhoven, Omgeving Den Bosch, Omgeving Breda

Scholing

MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze projectleider met ruim dertig jaar ervaring binnen de werktuigbouwkunde. Hij is resultaatgericht, een betrokken teamwerker en heeft veel kennis van waterstof en de transport ervan.

Uitgebreide omschrijving

Na de opleiding Werktuigbouwkunde startte dit talent in 1978 als werktuigbouwkundig tekenaar bij een bedrijf waar hij de afgelopen dertig jaar werkzaam bleef. Tot 2019 bekleedde hij er verschillende functies. Van monteur groeide hij door naar projectleider, hoofdtechnicus, teamleider en tenslotte gebiedchef. Om meer kennis op te doen op het gebied van waterstof en water- en gastransport volgde hij intern verschillende opleidingen.
 
Deze technicus heeft de meeste ervaring met het beheer en onderhoud van hogedruk gasinstallaties en gastransportsystemen en -leidingen. Daarnaast heeft dit talent veel kennis van leidingaanleg, zoneringen, energie, warmte isolatiesystemen en meet- en regeltechniek.  
 
Op dit moment is dit talent op zoek naar een nieuwe uitdaging, een functie waarbij hij leidinggeven een van de hoofdtaken is. Samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel hebben en goed kunnen luisteren naar anderen behoren tot zijn sterke punten. Tevens is hij erg toegankelijk. Dit talent kan mensen op een positieve manier stimuleren en motiveren. Hij is per direct beschikbaar.
INTERESSE?

Wellicht ook interessant