background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Projectmanager

Informatica
Omgeving Den Bosch
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Projectleider, Projectmanager

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Informatica, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde

Gewenste werklocaties

Omgeving Den Bosch

Scholing

HBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels, Duits

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B, A

Korte samenvatting

Deze leergierige en geambieerde kandidaat heeft meer dan twintig jaar ervaring met systeemimplementatie. Hij zoekt een nieuwe uitdaging, waarbij hij data, IT en techniek kan combineren. 

Uitgebreide omschrijving

Deze kandidaat werkte na het behalen van de propedeuse Algemene Operationele Techniek en de opleiding Bedrijfswiskunde (2000) als Operationeel Beheerder. Hij programmeerde software ten behoeve van datastromen tussen bedrijven (J2EE-programma’s). Bij datzelfde bedrijf groeide hij door naar (senior) Projectleider. Hij leidde verschillende IT-projecten.

Van 2009 tot 2019 vervulde deze kandidaat de functie van Projectmanager (voor de implementatie van het DMS) in de utiliteit en woningbouw . Een greep uit zijn werkzaamheden: het aansturen van specialisten en externen, planningen maken, contact met de klant onderhouden. Om zijn werkzaamheden kwalitatief hoog uit te voeren volgde dit talent diverse cursussen (o.a. de programmeertaal Java, Advanced System Administration, SAP en Prince2 Practitioner).

Op dit moment werkt deze aanpakker in de gebouwautomatisering als Relationship Manager. Hij is het eerste aanspreekpunt voor projecten, hij stelt plan van aanpak op, ondersteunt bij het opstellen van offertes, maakt voortgangsrapportages. Hij is gemotiveerd, bereid zich verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen.

INTERESSE?

Wellicht ook interessant