background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Projectmanager

Machinebouw
Omgeving Den Bosch
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Projectmanager, Projectleider, Manager, Field service manager, Adviseur, Supervisor, Lead engineer, Teamleider

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Industriële automatisering, Informatica, Machinebouw, Productiebedrijf, Ingenieursbureau, Elektrotechniek, Installatietechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Den Bosch, Omgeving Eindhoven, Omgeving Tilburg, Omgeving Nijmegen, Omgeving Utrecht, Omgeving Breda

Scholing

HAVO, HBO, WO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels, Frans

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze kandidaat heeft ruime ervaring met complexe projecten in binnen- en buitenland en heeft in zijn loopbaan bij een aantal vooraanstaande bedrijven in de high-tech industrie gewerkt. Zijn (internationale) ervaring met het managen van complexe projecten en de technische opleidingen op HBO- en WO-niveau die hij heeft afgerond maken hem een interessante kandidaat voor veel bedrijven in de high-tech sector, machinebouw of industrie.

Skills & Certificaten

Ingenieur
E&I
Management
Internationale ervaring
Leergierig
Leidinggevende ervaring op kantoor
Coach
Technische WO opleiding
Lean
industrie

Uitgebreide omschrijving

Deze kandidaat is erg goed opgeleid en heeft onder meer een technische WO-opleiding afgerond aan een van de (internationaal) hoogst aangeschreven technische onderwijsinstellingen. Hij heeft na deze opleiding (internationale) ervaring opgedaan bij een twee vooraanstaande bedrijven in de high-tech industrie en werkt momenteel nog steeds als projectmanager binnen deze sector.

Deze kandidaat is mede zijn ruime ervaring met complexe projecten in binnen- en buitenland een echte zelfstarter, past zich makkelijk aan in een nieuwe omgeving en maakt zichzelf nieuwe kennis snel eigen. Zijn (internationale) ervaring met het managen van projecten en zijn technische HBO en WO-opleidingen als basis van zijn kennis maken hem interessant voor veel bedrijven en hij staat zelf ook open voor meerdere functies en sectoren.

INTERESSE?

Wellicht ook interessant