background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Sales Manager

Beveiligingstechniek
Omgeving Breda
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Manager

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Beveiligingstechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Breda

Scholing

HBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Frans

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs AM, A, BE

Korte samenvatting

Deze manager heeft meer dan twintig jaar ervaring in de beveiligingstechniek. Door zijn brede interesses is hij breed inzetbaar. Managen, inkoop, verkoop, productontwikkeling of engineering. Hij doet het allemaal.

Uitgebreide omschrijving

Na het afronden van de opleidingen Bedrijfskunde en Commerciële Economie in 1994 startte dit talent als Marketing Office Manager bij een beveiligingsbedrijf. Hier hield hij zich onder meer bezig met marketing, sales, relatiebeheer, het projectmanagement en de orderadministratie. Ook deed hij systeemengineering, het ontwerpen van elektronische brandpreventie- en ontruimingssystemen.

Van 1997 tot 2018 was deze manager eigenaar van een bedrijf in de detailhandel. Hier deed hij onder meer doelgroep-, prijs- en assortimentanalyses en bedacht hij marketingstrategieën om producten te promoten. In 2016 besloot hij toch weer aan de slag te gaan in de beveiligingstechniek als sales manager bij het bedrijf waar hij eerder in dienst was.

Op dit moment zoekt dit talent een nieuwe uitdaging. Doordat deze persoon brede interesses heeft, is hij breed inzetbaar. Of het nu om een branche in de consumentengoederen gaat, of juist industriële  producten, techniek of diensten. Hij voelt zich overal thuis. Managen, organiseren,  inkoop, verkoop, productontwikkeling of engineering doet hij allemaal. De manager omschrijft zichzelf als een troubleshouter, die de planning op de lange termijn nooit uit het oog verliest. Is dit het talent dat jouw bedrijf zoekt?  Momenteel werkt hij op projectbasis gemiddeld drie dagen in de week. Op detacheringsbasis is hij twee dagen in de week flexibel inzetbaar. 

INTERESSE?

Wellicht ook interessant