background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Serivcetechnicus

Beveiligingstechniek
Omgeving Breda
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Elektromonteur, Servicetechnicus, Technicus, Inbedrijfsteller, Uitvoerder, Werkvoorbereider

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Beveiligingstechniek, Elektrotechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Roosendaal, Omgeving Breda, Omgeving Oosterhout, Omgeving Tilburg

Scholing

MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze servicetechnicus heeft jarenlange ervaring in de beveiligingstechniek. Hij zoekt een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een combinatie van een binnen- en buitendienstfunctie in de brandbeveiliging. Maar hij staat er ook voor open zich verder te bekwamen in de (zorg)domotica.

Skills & Certificaten

Onderhoudsdeskundige BMI
Installatiedeskundige BMI

Uitgebreide omschrijving

Deze kandidaat is al bijna zijn hele loopbaan werkzaam in de beveiligingstechniek. In deze sector groeide hij van elektromonteur naar servicetechnicus. Hij heeft ruime kennis van het onderhouden en inbedrijfstellen van brandmeldinstallaties en beveiligingssystemen in de utiliteit en de particuliere sector (in binnen- en buitenland).
 
Op dit moment zoekt deze kandidaat een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur vervult hij een combinatie van een binnen- en buitendienstfunctie in de brandbeveiliging, waarbij hij op de langere termijn de mogelijkheid heeft om een volledige binnendienstfunctie te bekleden. Functietitels zoals inbedrijfsteller en uitvoerder elektrotechniek bij een adviesbureau of installateur spreken hem erg aan. Hij staat er ook voor open zich te bekwamen in de (zorg)domotica.
INTERESSE?

Wellicht ook interessant