background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Servicecoördinator

Installatietechniek
Omgeving Helmond
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Servicecoördinator, Servicetechnicus

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek, Beveiligingstechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Helmond, Omgeving Nijmegen, Omgeving Eindhoven

Scholing

MBO

Ervaring

Medior (2-7 jaar)

Talen

Nederlands, Engels, Duits

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B, A, AM

Korte samenvatting

Deze oplossingsgerichte en creatieve projectplanner gaat altijd doelgericht te werk. Hij zoekt een nieuwe uitdaging, een baan waarin hij zich verder kan ontplooien.

Skills & Certificaten

TBV

Uitgebreide omschrijving

Dit talent startte na het afronden van de LTS in 1994 als installatiemonteur Elektrotechniek. waarvan hij het eerste jaar in opleiding werkte. In 2003 rondde dit talent de deeltijdopleiding Elektrotechniek af. 
 
In de periode van 1994 tot 2009 deed hij ervaring op als onderhoudsmonteur en servicetechnicus. Bij verschillende bedrijven nam hij een kijkje in de keuken en verrichtte hij verschillende werkzaamheden. Zo heeft dit talent onder meer ervaring met het doen van onderhoud aan auto’s en ervaring met het onderhouden van diverse beveiligingsinstallaties. 
 
Dit talent groeide onder meer door zijn nieuwsgierigheid en gemotiveerde en positieve houding door naar accountmanager en technical office manager. Het onderhouden van meetapparatuur en aftersales zijn hem dan ook niet vreemd. Evenals het opstellen van contracten met distributeurs, het bestellen van materialen en het maken van planningen voor klantbezoeken. 
 
Echter, dit talent wilde nog verder groeien. Sinds 2017 werkt hij als projectplanner. Naast de bovengenoemde werkzaamheden onderhoudt hij contact met klanten, leveranciers en zzp’ers. Ook denkt hij mee over oplossingen en biedt hij ondersteuning, zowel telefonisch als fysiek op locatie. 
 
Dit talent zoekt een baan waarin hij zich nog verder kan ontplooien, waarbij hij doelstellingen heeft en waarin hij kan meedenken. Hij gaat gestructureerd en klantgericht te werk.
INTERESSE?

Wellicht ook interessant