background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Servicemonteur

Installatietechniek
Omgeving Eindhoven
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Servicemonteur, Servicetechnicus

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Eindhoven

Scholing

MBO

Ervaring

Medior (2-7 jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze jonge, geambieerde servicetechnicus zoekt een functie in de utiliteit. Hij gaat graag aan de slag bij een bedrijf waar volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

Skills & Certificaten

F-gassen / STEK

Uitgebreide omschrijving

Dit talent startte in 1998 als soldaat bij defensie om drie jaar later als monteur aan de slag te gaan. Hier stopte hij na drie jaar, omdat hij een opleiding tot eerste monteur in de woningbouw ging volgen. 
 
Sinds 2001 is dit talent werkzaam als monteur in de installatietechniek. Hij werkt sinds 2009 bij een bedrijf dat voornamelijk actief is in de woningbouw. In 2015 rondde de monteur de opleiding tot servicetechnicus installatietechniek op niveau vier af. Dit vulde hij aan met het certificaat F-gassen en een cursus elektrisch schakelen. 
 
De technicus is geambieerd zichzelf te blijven ontwikkelen. Hij startte recentelijk met de opleiding MRK-A en wil deze graag afmaken. Hij zoekt een functie als servicemonteur, -technicus of inbedrijfsteller klimaatinstallaties. Zijn voorkeur gaat uit naar een baan in de utiliteit waarbij hij zich in de toekomst kan focussen op één vakgebied. Hij werkt het liefst in de koeltechniek, meet- en regeltechniek en duurzame installatietechniek (denk aan WKO-installaties of warmtepompen). 
 
Is dit de ambitieuze en leergierige technicus die u zoekt? Dit talent heeft bij zijn huidige werkgever een opzegtermijn van een maand, dan is hij beschikbaar. 
INTERESSE?

Wellicht ook interessant