background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Storingsmonteur

Productiebedrijf
Omgeving Breda
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Storingsmonteur, Field service engineer, Servicemonteur, Servicetechnicus, Servicespecialist

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Productiebedrijf

Gewenste werklocaties

Omgeving Breda, Omgeving Tilburg, Omgeving Den Bosch, Omgeving Botlek, Omgeving Roosendaal, Omgeving Made

Scholing

MAVO, MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze gemotiveerde en communicatief vaardige elektromonteur met meer dan vijftien jaar ervaring in binnen- en buitenland is toe aan een nieuwe uitdaging.

Skills & Certificaten

PLC (engineering)
Inspecteur NEN 3140
E&I
industrie
Siemens S7

Uitgebreide omschrijving

Dit talent startte in 1993 als elektromonteur, waar hij doorgroeide tot zelfstandig monteur. Bij deze werkgever deed hij voornamelijk werkzaamheden aan alarm-, inbraak-, brandmeld-, data- en netwerkinstallaties. 
 
Daarna deed hij ervaring op bij diverse andere bedrijven waar hij onder meer werkzaamheden deed aan elektronische installaties, hydroliek en cv-installaties. Ook werkte hij mee aan verschillende nieuwbouwprojecten in de machinebouw waar hij licht mechanische werkzaamheden deed en de bekabeling. Als elektromonteur installeerde dit talent machines in zowel binnen- als buitenland (België, Turkije en Ierland) en legde hij de werking ervan uit aan de klant. 
 
Sinds 2014 is hij werkzaam bij zijn huidige werkgever waar hij onder meer productie-installaties onderhoudt en repareert. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging. Hij wil graag zijn horizon verbreden in de elektrotechniek. Is dit de monteur die uw bedrijf zoekt? Dit talent heeft een opzegtermijn van een kalendermaand, dan is hij beschikbaar.  
INTERESSE?

Wellicht ook interessant