background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Teamleider

Informatica
Omgeving Utrecht
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Software engineer, Teamleider, Projectleider

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Industriële automatisering, Infratechniek

Gewenste werklocaties

Omgeving Amsterdam, Omgeving Utrecht, Omgeving Rotterdam, Omgeving Den Bosch

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels, Duits

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze communicatief vaardige en representatieve kandidaat heeft kennis van onder meer koeltechniek, elektrotechniek, IT en klimaattechniek. Hij kan omschreven worden als een echte techneut, maar zijn echte passie is techniek te integreren in slimme en duurzame softwareoplossingen. Hij wil zich hier dan ook graag verder in ontwikkelen en zoekt een functie waarin hij IT kan combineren met techniek.

Skills & Certificaten

F-gassen / STEK
GBS (gebouwbeheersystemen)
NEN 1010
E&I
Leergierig
Siemens S7
Coach
BHV
Koudetechniek
HTML
PHP
Windows
Leidinggevende ervaring in de uitvoering

Uitgebreide omschrijving

Deze kandidaat groeide van een functie als service engineer door naar teamleider bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken van nieuwe technologieën in de koeltechniek. Hij is momenteel voornamelijk werkzaam in (grote) datacenters en is hier verantwoordelijk voor het aansturen van een team van service engineers.

Het team dat hij aanstuurt is verantwoordelijk voor het het oplossen van storingen en het onderhouden van de elektrotechnische-, klimaat- en koeltechnische installaties. Hij is hier het aanspreekpunt voor de klant en deze rol gaat hem erg goed af.

Hij zou in de toekomst graag een functie hebben waarin hij zijn passie voor software oplossingen kan combineren met technische uitdagingen. Dit is helaas niet mogelijk bij zijn huidige werkgever en dit is dan ook de reden dat wij momenteel samen met deze kandidaat op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Hij heeft ervaring in zowel binnen- als buitendienst functies en deze kandidaat staat dan ook open voor beide soorten functies. Het volgen van opleidingen en/of cursussen vindt hij geen enkel probleem en wil zich dan ook graag blijven ontwikkelen.

 
INTERESSE?

Wellicht ook interessant