background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Trainee

Werktuigbouwkunde
Omgeving Rotterdam
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Adviseur, Projectcoördinator, Projectleider, Sales engineer, Trainee, Teamleider, Project engineer, Inspecteur

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Werktuigbouwkunde, Adviesbureau, Ingenieursbureau

Gewenste werklocaties

Omgeving Rotterdam, Omgeving Breda, Omgeving Botlek, Omgeving Utrecht, Omgeving Den Haag, Omgeving Roosendaal

Scholing

VWO, WO, MASTER

Ervaring

Junior (0-2 jaar)

Talen

Nederlands, Engels, Duits

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze jonge techneut deed de afgelopen tijd ervaring op met het bedenken van nieuwe technologieën voor bedrijven in de olie- en gasindustrie. Hij zoekt vanaf juni 2021 een nieuwe uitdaging bij een technisch bedrijf dat hem een kans geeft om zich op het gebied van projectmanagement verder te ontwikkelen.

Skills & Certificaten

Inventor
Solidworks
Technische WO opleiding
Ingenieur
Leergierig
Trainee
Petrochemie
Duurzaamheid
Food and Pharma
Oil & Gas ervaring
Sales

Uitgebreide omschrijving

Dit talent ronde in 2018 zijn bacheloropleiding af aan de TU in Delft en is toen direct gestart met zijn masteropleiding op dezelfde universiteit. Hij heeft als specialisatie supply chain en ondernemerschap gekozen en is momenteel nog bezig met het afronden van zijn studie. Naar verwachting is dit talent vanaf 1 juni beschikbaar voor zijn eerste echte baan. 

Hij deed al wel werkervaring op bij een groeiende start-up die zich bezighoud met innovaties voor bedrijven in de olie- en gasindustrie. Deze innovaties implementeren ze bij verschillende bedrijven binnen deze sector en hij heeft hier een functie als communicatie ondersteuner op digitaal en technisch vlak.

Vanaf juni is dit talent beschikbaar voor een nieuwe uitdaging en is hij klaar met zijn masteropleiding. Hij is erg gemotiveerd om na zijn studie aan de slag te gaan bij een bedrijf dat hem voldoende uitdaging kan bieden op lange termijn en waar hij zich bij voorkeur verder kan ontwikkelen op het gebied van projectmanagement. Dit is geen harde eis, maar heeft wel zijn sterke voorkeur.

INTERESSE?

Wellicht ook interessant