background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Werkvoorbereider

Installatietechniek
Omgeving Eindhoven
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Servicecoördinator, Projectcoördinator, Adviseur, Chef monteur/meewerkend uitvoerder, Contractbeheerder, Field service manager, Inkoper, Kopersbegeleider, Planner, Projectleider, Teamleider, Toezichthouder, Uitvoerder, Werkvoorbereider

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Civiele techniek, Bouw, Metaal

Gewenste werklocaties

Omgeving Eindhoven, Omgeving Den Bosch, Omgeving Udenhout

Scholing

MBO

Ervaring

Senior (7+ jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Deze communicatief vaardige werkvoorbereider met meer dan twintig jaar ervaring in het vak ontzorgt graag zijn klant. Hij zoekt een functie waarbij hij kan doorgroeien.

Skills & Certificaten

Sanitair
loodgieterswerk
VCA VOL

Uitgebreide omschrijving

Dit talent ging in 2000 aan de slag als monteur bij een dakdekkersbedrijf. Zijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het aanleggen en installeren van werktuigbouwkundige installaties in de woningbouw. Denk hierbij aan cv-ketels, vloerverwarming, sanitair en riolering.
 
In de tussentijd rondde hij de opleiding Eerste Monteur Installatietechniek Niveau 3 af (2001) en startte hij in 2002 als (service)loodgieter en installatiemonteur. Bij het bedrijf waar hij destijds begon, is hij nog steeds werkzaam. Hij handelt hier onder meer klachten af aan installaties binnen de woningbouw, hij renoveert sanitaire installaties en keukens en hij doet op locatie opnames bij verbouwingen. Ook begeleidt hij jonge monteurs, overlegt hij met de klant en ziet hij toe op de administratie. 
 
Op dit moment zoekt dit talent een functie waarbij hij kan doorgroeien in de rol van werkvoorbereider, servicecoördinator of in een andere uitdagende rol op kantoor waarbij hij veel contact heeft met de klant en de werkzame monteurs. Is dit het talent dat uw bedrijf zoekt? Bij zijn huidige werkgever heeft hij een opzegtermijn van één maand. 
INTERESSE?

Wellicht ook interessant