background-layout
background-layout
background-layout
background-layout
arrow-left
Man

Werkvoorbereider

Metaal
Omgeving Roosendaal
INTERESSE?

ook inzetbaar als...

Werkvoorbereider, Werkvoorbereider bouw, Projectleider, Calculator, Projectcoördinator, Projectmanager, Project engineer

met ervaring in de volgende Functiegroepen...

Gevelbouw, Metaal, Bouw, Machinebouw, Productiebedrijf, Werktuigbouwkunde

Gewenste werklocaties

Omgeving Roosendaal, Omgeving Breda, Omgeving Tilburg, Omgeving Den Bosch, Omgeving Rotterdam

Scholing

MBO

Ervaring

Medior (2-7 jaar)

Talen

Nederlands, Engels

In bezit van een rijbewijs

Rijbewijs B

Korte samenvatting

Dit representatieve en communicatief vaardige talent is op zoek naar een functie als werkvoorbereider waarin hij zich kan ontwikkelen. Zijn interesse gaat uit naar bedrijven die werkzaam zijn in de bouw- of metaalsector. Hij staat ook open voor uitdagingen in andere branches.

Skills & Certificaten

Gevelbouw

Uitgebreide omschrijving

Dit talent startte in 2009 met de HBO-opleiding Wiskunde. In de tussentijd (2010) werkte hij als tegelzetter en monteur in de bouw. Dit deed hij enkele jaren. In 2011 stopte hij met de opleiding Wiskunde en volgde hij een opleiding tot allround operator. Deze rondde hij af in 2011 om vervolgens bij een staalbedrijf in deze functie aan de slag te gaan. Onder meer door middel van een opleiding werkte de operator zich op tot werkvoorbereider. 
 
Sinds 2017 is hij werkzaam in deze functie. Echter, bij zijn huidige werkgever zijn de mogelijkheden tot verdere ontwikkeling beperkt. Daarom is dit leergierige talent op zoek naar een nieuwe functie voor op de lange termijn. Bij voorkeur werkt hij bij een bedrijf in de bouw- of metaalsector waarbij hij als werkvoorbereider betrokken is bij verschillende projecten. Is dit de nieuwe werkvoorbereider die jullie zoeken? In overleg kan besproken worden wanneer dit talent bij uw bedrijf aan de slag kan! 
INTERESSE?