solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Aankomend Inspecteur Elektrotechniek

Inspectie bureau
Omgeving Den Bosch
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Junior (0-2 jaar), Medior (2-7 jaar)
€2200 - €3100
Heb jij kennis van elektrotechniek en ben je als servicemonteur of werkvoorbereider toe aan een vervolgstap in je carrière? Ben jij ambitieus en krijg jij energie wanneer jij je klanten kunt garanderen van goed werkende en veilige elektrotechnische installaties? In de omgeving van Den Bosch zoeken we een Aankomend Inspecteur Elektrotechniek. Wordt dit jouw nieuwe baan?

Aan de slag als Aankomend Inspecteur Elektrotechniek 

Wanneer je als Aankomend Inspecteur Elektrotechniek aan de slag gaat, volg je eerst een intern opleidingstraject van pakweg een jaar. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met het doen van inspecties aan elektrotechnische installaties. Als Inspecteur Elektro is geen dag hetzelfde. De ene keer keur je installaties bij een overheidsinstelling, de andere keer doe je inspecties in een ziekenhuis. Dankzij jouw technische kennis en door jouw verantwoordelijksgevoel zorg je voor een veilig leefklimaat van je klanten. 
 
Je gaat aan de slag bij een klein bedrijf dat landelijk opereert. Deze organisatie is gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in verschillende utiliteits- en overheidsgebouwen. Daarnaast adviseert deze organisatie over het beheer en gebruik van de installaties. Bij deze organisatie staat ontwikkeling van de medewerker hoog in het vaandel, evenals duurzaamheid. 

Wat ga je doen?

 • Je keurt diverse elektrotechnische installaties volgens NEN3140, NEN1010, SCIOS Scopes;
 • Hoewel deze organisatie landelijk opereert, werk je zoveel mogelijk bij opdrachtgevers in jouw regio. Eerst onder begeleiding, daarna zelfstandig;
 • Wanneer een installatie niet naar behoren werkt, ga je op onderzoek uit. Samen met een monteur overleg je hoe het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt;
 • Je stelt inspectierapporten op.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Aankomend Inspecteur Elektro in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. Wij geven je de garantie dat je op een goede plek terechtkomt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de € 2.455.- en € 3.067.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende en dynamische functie;
 • Een informele werkomgeving met een prettige en betrokken sfeer op de werkvloer;
 • Volop mogelijkheden je middels cursussen en opleidingen verder te ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een MBO-opleiding elektrotechniek afgerond;
 • Je hebt ongeveer vijf jaar ervaring in de technische sector;
 • Je bent communicatief vaardig. Dit is belangrijk omdat je veel contact hebt met klanten. Je bent als het ware het visitekaartje van het bedrijf;
 • Je bent veel alleen op pad. Daarom is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. 

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren