solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Datamonteur

Elektrotechniek
Omgeving Den Bosch
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Junior (0-2 jaar)
€1900 - €2500
Heb je een passie voor techniek, kennis van CCTV en databekabeling en werk je graag in teamverband? Een bedrijf in de omgeving van Den Bosch zoekt een gemotiveerde datamonteur die zelfstandig aan de slag gaat bij diverse utiliteitsprojecten. Wordt dit jouw nieuwe baan?

Aan de slag als Datamonteur

Als Zelfstandig Datamonteur ga je samen met maximaal vier andere monteurs aan de slag met de installatie van datanetwerken en communicatiesystemen. Je doet netwerkmetingen en maakt eventueel wijzigingen in de planning. Soms begeleid je hulpmonteurs. Je bent betrokken bij grote en kleine projecten in de utiliteit die in heel het land kunnen plaatsvinden. De grootte van de projectteam is hier ook afhankelijk van.
 
Je gaat aan de slag bij een groeiend bedrijf, een totaalleverancier, dat gespecialiseerd is in communicatiesystemen en telematica in de utiliteitssector. Samen met zo’n honderd medewerkers werk je samen aan diverse communicatie-oplossingen. Kwalitatief goed werk afleveren volgens de juiste veiligheidsregels staan hier hoog in het vaandel. Ook vindt deze organisatie het belangrijk dat personeel zich ontwikkelt, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen. Binnen dit bedrijf zijn lijntjes kort lijntjes en is er een actieve personeelsvereniging. 

Wat ga je doen? 

 • Je gaat zelfstandig aan de slag met de installatie van diverse datanetwerken en communicatiesystemen in de utiliteit;
 • Wanneer er noodzakelijke aanpassingen moeten worden gedaan, dan denk je mee over een passende oplossing;
 • Je zorgt voor revisietekeningen en keuringsrapporten;
 • Je begeleidt hulpmonteurs bij het uitvoeren van hun werkzaamheden;
 • Rapportages geef je door aan de projectleider;
 • Je doet netwerkmetingen.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Datamonteur in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. We kijken naar jouw mogelijkheden in de arbeidsmarkt en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wanneer je bepaalde opleidingen nog niet hebt afgerond of wanneer je certificaten nog niet behaald hebt, kijken we naar hoe we deze kunnen faciliteren. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om op persoonlijk vlak te groeien. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren of jij op je plek zit. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de €2.000.- en €2.500.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een innoverend en groeiend bedrijf;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een baan bij een groeiend bedrijf met een open en collegiale sfeer op de werkvloer;
 • Volop mogelijkheden om je technische kennis uit te breiden en om door middel van cursussen en opleidingen door te groeien.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een technische MBO-opleiding afgerond aangevuld met ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken aan de montage van diverse zwakstroominstallaties;
 • Je bent flexibel in het uitvoeren van je werkzaamheden. Wanneer een werktekening gewijzigd wordt, bijvoorbeeld, denk je mee over een oplossing die jij dan ook kunt toepassen;
 • Je bent resultaatgericht en klantgericht;
 • Eventueel ben je bereid om in het buitenland te werken (maximaal 2 weken). 

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren