solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Elektromonteur

Installatietechniek
Omgeving Amsterdam
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar)
€2500 - €3400
Heb jij een passie voor techniek en kennis van elektrotechniek? Heb jij ervaring met het plaatsen van elektrotechnische installaties in utiliteitsgebouwen, zoals ziekenhuizen en kantoorpanden? Dan zijn we op zoek naar jou! In de omgeving van Amsterdam zoeken we namelijk een Elektromonteur die betrokken is bij kortlopende projecten. Solliciteer direct.

Aan de slag als Elektromonteur

Als Elektromonteur kom je terecht in een dynamische omgeving. Je bent betrokken bij diverse kortlopende projecten in de utiliteit in de regio Amsterdam. Je installeert diverse elektrotechnische installaties in utiliteitsgebouwen. Dit doe je met een team van maximaal tien monteurs. Samen met hen weet jij elke dag het beste uit je werk te halen, zodat projecten kwalitatief hoog afgerond worden.
Je gaat aan de slag bij een grote organisatie (meer dan 2500 medewerkers) die landelijk opereert. Dit bedrijf is onder meer gespecialiseerd in de industrie, utiliteit en infratechniek. Duurzaamheid en veiligheid staan hier hoog in het vaandel. Evenals technische en persoonlijke ontwikkeling. Om een saamhorigheidsgevoel te creëren onder de collega’s worden er regelmatig activiteiten georganiseerd.

Wat ga je doen?

 • Je installeert diverse elektrotechnische installaties in utiliteitsgebouwen. Dit doe je in teamverband. Soms werk je samen met monteurs met een werktuigbouwkundige achtergrond;
 • Je stelt deze installaties in;
 • Je herkent storingen en zorgt ervoor dat deze snel worden opgelost;
 • Eventueel adviseer je de klant en leg je uit hoe de door jou geïnstalleerde installaties werken;
 • Je herkent meer/minder werk;
 • Eventuele wijzigingen aan de uitvoering van het project noteer je.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Elektromonteur in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we ook alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. We geven je de garantie dat je op een goede plek terecht komt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je! We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de € 2.500.- en € 3.400.- euro bruto per maand. De exacte hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV-dagen;
 • Uitdagende projecten in een dynamische werkomgeving;
 • Volop mogelijkheden om je technische kennis uit te breiden en jezelf te ontwikkelen middels opleidingen in de elektrotechniek.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal een MBO-opleiding Elektrotechniek niveau drie afgerond;
 • Je hebt enkele jaren ervaring als elektromonteur;
 • Je werkt bij klanten op locatie en in teamverband. Daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent;
 • Je bent flexibel tijdens de uitvoering van je werkzaamheden. Wanneer de planning op het laatste moment wordt omgegooid, schakel je snel en pas je je werkzaamheden daarop aan.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren