solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Elektromonteur

Installatietechniek
Omgeving Den Bosch
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar)
€2500 - €3100
Weet jij wel raad met de installatie van lichtinstallaties en zonnestroomsystemen? Werk je graag in teamverband, maar kun je ook goed zelfstandig aan de slag? In de omgeving van Den Bosch zoeken we een Elektromonteur. Is dit binnenkort jouw nieuwe job? 

Aan de slag als Elektromonteur

Als Elektromonteur is geen dag hetzelfde. Je werkt op locatie en bent dan ook het visitekaartje van het bedrijf waarvoor je werkt. Je bent betrokken bij verschillende opdrachten en projecten. Zowel zelfstandig als in teamverband monteer je verschillende elektrotechnische werkzaamheden. Je vervult een veelzijdige job. De ene keer werk jij aan lichtinstallaties in een fabriekspand, een andere keer monteer je een installatie die zonne-energie omzet in stroom. 
 
Je gaat aan de slag bij een totaalleverancier die gespecialiseerd is in beveiligingstechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en brandbeveiliging. De organisatie adviseert, ontwerpt, bouwt, onderhoudt en renoveert diverse technische installaties. Met pakweg 85 medewerkers werk je naar één doel toe: de klant ontzorgen. Je komt terecht bij een bedrijf waarbij collega’s betrokken zijn bij projecten, écht meedenken om zo hoge resultaten te behalen. Samenwerken staat hier hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?

 • Zelfstandig of in teamverband werk je aan de installatie van diverse elektrotechnische installaties in de utiliteit en industrie;
 • Je zorgt dat je goed voorbereid aan de slag gaat met een project. Je beschikt over de benodigde materialen;
 • Je voert de montagewerkzaamheden volgens de planning uit;
 • Je voert werkzaamheden volgens de juiste veiligheidsvoorschriften uit. 

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Monteur in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. Wij geven je de garantie dat je op een goede plek terecht komt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken.Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de € 2.600.- en € 3.200.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende en dynamische functie in een informele werkomgeving met een prettige en betrokken sfeer op de werkvloer;
 • Gezellige personeelsuitjes;
 • Volop mogelijkheden om je technische kennis uit te breiden, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een MBO-opleiding Elektrotechniek afgerond en het VCA-certificaat op zak;
 • Omdat je niet alleen zelfstandig, maar ook in teamverband werkt en klantcontact hebt, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent;
 • Je kunt goed zelfstandig werken. Je werk dat je nauwkeurig uitvoert, rond je kwalitatief hoog en volgens de planning af. 

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil werken in de technische sector, maar deze vacature sluit niet helemaal aan

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek? Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren