solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Engineer Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek
Omgeving Rotterdam
HBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar)
€2500 - €4000
Heb jij kennis van beveiligingstechniek en verdiep je je graag in de verbetering van brandmeldinstallaties? Beschik jij over het certificaat projecteringsdeskundige BMI en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waarbij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk is? Wellicht is de functie van Engineer Beveiligingstechniek in de omgeving Rotterdam iets voor jou. 
 

Aan de slag als Engineer Beveiligingstechniek

Als Engineer Beveiligingstechniek vervul je een dynamische job. Je bedenkt oplossingen om beveiligingsinstallaties te verbeteren en je ontwerpt samen met de projectleider nieuwe installaties. Soms werk je vanuit een bestek, soms op basis van je eigen notities. Omdat het gaat om kleine utiliteitsprojecten in de omgeving Zuid-Holland, van een omvang tot één miljoen euro, ben je dagelijks met verschillende opdrachten tegelijkertijd bezig. Ook ben je betrokken bij de uitvoering en bewaak je de voortgang hiervan. Je focust je tijdens je werk voor 85% op brandmeldinstallaties en voor 15% op overige beveiligingsinstallaties (inbraak, CCTV toegangscontroles etc.).

Je gaat aan de slag bij een grote organisatie (meer dan 6.000 medewerkers) die landelijk opereert. Dit bedrijf is gespecialiseerd in infra- en installatietechniek en heeft verschillende vestigingen in het land. Bij deze organisatie staat kwaliteit hoog in het vaandel. Evenals de ontwikkeling van het personeel, zowel op persoonlijk vlak als op technisch vlak.      

Wat ga je doen?

 • Je bedenkt oplossingen die beveiligingsinstallaties beter maken;
 • Samen met de projectleider ontwerp je nieuwe installaties;
 • Je doet calculaties;
 • Aan de hand van een bestek werk je ideeën en ontwerpen uit;
 • Je presenteert je oplossingen aan je team en op papier aan je klant.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Engineer in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we ook alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. We geven je de garantie dat je op een goede plek terecht komt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je! We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een dynamische functie waarbij je betrokken bent bij diverse utiliteitsprojecten in de industrie, zorg en in het onderwijs;
 • Een salaris tussen de € 2.500.- en € 4.000.- euro bruto per maand. De exacte hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV-dagen;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een telefoon;
 • Volop mogelijkheden om je technische kennis uit te breiden en jezelf te ontwikkelen middels opleidingen in de installatietechniek.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een technische HBO-opleiding afgerond of een HBO werk- en denkniveau en het certificaat projecteringsdeskundige BMI op zak;
 • Je hebt soms klantcontact en werkt veel in teamverband. Daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent;
 • Je kunt goed zelfstandig werken aan opdrachten. Dit doe je nauwkeurig en met oog voor detail.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren