solliciteren
Solliciteer direct

Vacature GBS Beheerder

Installatietechniek
Omgeving Utrecht
MBO, HBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar), Senior (7+ jaar)
€3400 - €4300
Ben jij een ervaren servicetechnicus of inbedrijfsteller meet- & regeltechniek die toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière? Zie je geen uitdaging meer in het werken op verschillende locaties, maar werk je liever vanuit één locatie? Dan is de functie van GBS-beheerder bij een bedrijf met een vestiging in Utrecht iets voor jou! 

Werken als GBS-beheerder

Een dag als GBS-beheerder is dynamisch en kan hectisch zijn. Je gaat aan de slag met het oplossen van storingen aan gebouwbeheersystemen (voornamelijk Priva) in diverse utiliteitsgebouwen. Denk aan ziekenhuizen, basisscholen en kantoorpanden. Alle meldingen neem jij serieus. Je registreert en verwerkt storingen die via de mail of per telefoon binnenkomen. Op afstand (thuis of op kantoor) probeer je deze op te lossen. Je krijgt energie wanneer je met jouw technische kennis problemen op deze manier wegneemt. Ook herken je oorzaken van problemen, zodat deze in het vervolg voorkomen worden. Lukt het niet een storing op te lossen? Dan stuur je een monteur naar de locatie. 
 
Je gaat aan de slag bij een bedrijf met verschillende vestigingen in Nederland. 1200 medewerkers dragen dagelijks bij aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van technische installaties in gebouwen. Jij werkt samen met een team van servicemonteurs.

Wat ga je doen?

 • Via de telefoon of per mail neem jij storingen middels het GBS aan. Je registreert deze en probeert ze op afstand op te lossen;
 • Lukt het niet een storing op afstand op te lossen, dan stuur je een monteur naar de locatie die naar het systeem kijkt;
 • Je stelt rapportages op, maakt verbetervoorstellen en presenteert deze aan de klanten;
 • Je onderhoudt contact met de klanten over de werking van de beheersystemen.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als GBS-beheerder in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we ook alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. We geven je de garantie dat je op een goede plek terecht komt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je! We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een uitdagende functie waarbij je de mogelijkheid hebt om 40% van je tijd thuis te werken;
 • Een passend salaris tussen de € 3.400 - €  4.400;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV-dagen;
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen in de meet- en regeltechniek;
 • Een laptop van de zaak.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een technische opleiding minimaal niveau 3 afgerond;
 • Je hebt ervaring met gebouwbeheersystemen zoals Priva en Saia. Een afgeronde opleiding Priva Certified Engineer is een pré;
 • Je bent dagelijks bezig met het oplossen van storingen. Daarom is het belangrijk dat je verbanden kunt leggen tussen oorzaken en gevolgen, dat je oplossingsgericht bent en tegen hectiek kunt.
 • Je krijgt de gelegenheid thuis te werken. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig aan de slag kunt met je werkzaamheden.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren