solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Inkoper Installatietechniek

Installatietechniek
Omgeving Den Bosch
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar), Senior (7+ jaar)
€2800 - €4600
Heb jij kennis van installatietechniek? Beschik jij over een flinke dosis overtuigingskracht, goede gespreksvaardigheden en heb jij ervaring met het aanvragen van offertes? Dan is de functie van Inkoper iets voor jou. Solliciteer direct!

Aan de slag als Inkoper Installatietechniek

Als Inkoper Installatietechniek krijg jij energie van het hebben van contact met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen seriematige nieuwbouwprojecten in de woningbouw. Je werkt op het kantoor in een hecht team. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de stroom van het materiaal. 
 
Je gaat aan de slag bij een totaalinstallateur die verantwoordelijk is voor de installatie van duurzame en onderhoudsvriendelijke installaties, zoals zonne-energie, warmteterugwin-, klimaatbeheersings- en energiebeheersingssystemen in woningen. Op een informele manier streeft deze organisatie elke dag naar het behalen van het beste resultaat. 

Wat ga je doen?

 • Je hebt contact met klanten, onderaannemers en leveranciers omtrent de inkoop van projecten in de woningbouw;
 • Je vraag offertes aan;
 • Je stelt prijsspiegels op;
 • Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden heb je contact met de projectleider over het verloop van het project project;
 • Je maakt inkoopcontracten.
 • Je houd je bezig met de planning en organisatie van de projecten.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Inkoper in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we ook alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. We geven je de garantie dat je op een goede plek terecht komt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je! We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een passend salaris tussen de €2.800.- en €4.900.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken in een hecht team;
 • De mogelijkheid interne opleidingen te volgen, zodat je jouw technische kennis kunt uitbreiden en kunt doorgroeien;

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond en kennis van elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige installaties; 
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht. Dit is belangrijk omdat je inkoopgesprekken voert met onder meer de leveranciers. Daarnaast werk je veel samen met je collega’s op kantoor;
 • Omdat je ook bezig bent met het opstellen van inkoopcontracten, het aanvragen van offertes en het analyseren van de documentatie omtrent de projecten, is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en oplossingsgericht bent. 

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren