solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Inspecteur Elektrotechniek

Elektrotechniek
Omgeving Rotterdam
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Junior (0-2 jaar), Medior (2-7 jaar), Senior (7+ jaar)
€1900 - €3700
Krijg jij energie wanneer jij een klant mag helpen om de kwaliteit van zijn installatie te verbeteren en een gebouw veiliger te maken? Ben jij een echte speurneus en weet jij als geen ander hoe groepenkasten en verdeelkasten werken? In de omgeving van Rotterdam zoeken we een Inspecteur Elektrotechniek. Solliciteer direct!

Aan de slag als Inspecteur Elektrotechniek 

Als Inspecteur Elektrotechniek probeer jij de elektrische bedrijfsvoering van je klant tot een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Je werkt op locatie en bent dus het visitekaartje van het bedrijf. De ene keer werk je in de industrie, de andere keer ben je aan de slag in een ziekenhuis. Bij je klanten doe je inspecties aan elektrotechnische apparaten, zoals groepen-, regel- en verdeelkasten. Dit doe je met behulp van thermografische camera’s. Door jouw technische kennis zie jij meteen wanneer er een storing in een apparaat zit. Die bespreek je met de klant. Je adviseert hem welke maatregelen hij het beste kan nemen, zodat de problematiek zo snel mogelijk opgelost is.
 
Je gaat aan de slag bij een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van bliksembeveiligingssystemen. De organisatie bestaat uit meer dan tweehonderd werknemers en adviseert bedrijven en organisaties en bedenkt oplossingen om de bliksem de baas te blijven. Op deze manier probeert het bedrijf een veilige en duurzame werk- en leefomgeving voor de klant te creëren. Maak jij binnenkort van dit proces deel uit?

Wat ga je doen?

 • Met behulp van geautomatiseerde systemen, zoals thermografische camera’s, rapporteer je bevindingen tijdens de (thermografische) inspectie aan elektrotechnische apparaten bij de klanten op verschillende locaties;
 • Met de klant neem je de door jou gerapporteerde bevindingen door. 
 • Je adviseert de klant welke maatregelen hij of zij het beste kan nemen wanneer er een storing in de groepenkasten zit bijvoorbeeld. 

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Inspecteur Elektrotechniek eerst in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Verder kun je rekenen op:
 • Een uitdagende functie;
 • Een salaris tussen de €2.500.- en €3.700.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Volop mogelijkheden om door te groeien naar, bijvoorbeeld, een andere, hogere functie.

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde MBO-opleiding Elektrotechniek, aangevuld met de opleiding tot inspecteur;
 • Je hebt de certificaten NEN1010, NEN3140, NEN60079 en/of NEN60204 op zak;
 • Je bent communicatief vaardig. Dit is belangrijk omdat je als inspecteur een adviserende rol hebt naar je klant toe;
 • Je kunt goed zelfstandig aan de slag met de inspectie aan elektronische installaties. 

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil werken in de technische sector, maar deze vacature sluit niet helemaal aan

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek? Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan. 
 
solliciteren