solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Montageleider E

Installatietechniek
Omgeving Den Bosch
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar)
€2800 - €4300
Krijg jij energie wanneer jij het uitvoerende team kunt motiveren het beste uit de dag te halen? Ambieer jij een leidinggevende functie in de elektrotechniek of heb je juist ervaring in een leidinggevende rol en zoek je een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend bedrijf in Brabant? Dan is de functie van Montageleider E wat voor jou. Solliciteer direct! 

Aan de slag als Montageleider E

Als Montageleider E geef jij dagelijks leiding aan een uitvoerend team. Tijdens de realisatie van elektrotechnische projecten in de utiliteit ben jij onder meer verantwoordelijk voor de indeling van de werkzaamheden. Ook instrueer je het uitvoerende team en controleer je hun werkzaamheden. Dankzij jouw leidinggevende skills worden de werkzaamheden volgens de gestelde normen uitgevoerd.
 
Het bedrijf waar je gaat werken realiseert met meer dan tweehonderd man hoogstaande en complexe projecten binnen de elektrotechniek, beveiligingstechniek, industriële automatisering en nog een aantal aanverwante disciplines. In teamverband realiseert deze organisatie projecten in de eigen regio. Voor grotere en bekende opdrachtgevers opereert dit bedrijf ook landelijk en internationaal. Op de werkvloer heerst er een professionele cultuur met korte lijnen. Je werkt in kleine teams. Elk team heeft zijn eigen specialisme en helpt elkaar vanuit zijn eigen vakgebied. Door middel van scholing biedt dit bedrijf veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. 

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de planning van het uitvoerende team;
 • Je instrueert het uitvoerende team en controleert hun werkzaamheden;
 • Je bewaakt de budgetten;
 • Je voert overleggen met collega’s binnen de afdeling. Denk hierbij aan het voeren van overleggen met de werkvoorbereider. 

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Projectleider E in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. Wij geven je de garantie dat je op een goede plek terechtkomt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die bij je past.
Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de €2.800.- en €4.300.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende en dynamische functie bij een vooruitstrevend bedrijf in Brabant;
 • Werk in een informele werkomgeving met een prettige en betrokken sfeer op de werkvloer;
 • Volop mogelijkheden je middels cursussen en opleidingen verder te ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een MBO-opleiding Elektrotechniek afgerond en werkervaring in een vergelijkbare (leidinggevende) functie;
 • Je beschikt over het VCA-certificaat of je bent bereid dit te halen;
 • Je bent communicatief sterk, kunt je mannetje staan en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent een échte planner en een uitstekende organisator.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren