solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Monteur Aarding en Bliksem

Installatietechniek
Omgeving Rotterdam
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar)
€2500 - €3400
Heb jij passie voor techniek, kennis van elektrotechniek en heb jij geen last van hoogtevrees of claustrofobie? Krijg jij energie wanneer jij jouw klant kunt voorzien van een veiligere leefomgeving? Een bedrijf in de omgeving van Rotterdam zoekt een Monteur Aarding en Bliksembeveiliging. Vervul jij binnenkort deze functie?

Aan de slag als Monteur Aarding en Bliksem

Als Monteur Aarding en Bliksem ga jij aan de slag met het monteren van aardingsinstallaties en bliksembeveiliging in de utiliteitssector. Je werkt vaak alleen of met zijn tweetjes aan de montage van diverse bliksembeveiligingssystemen. Of je alleen of in teamverband werkt, hangt natuurlijk af van de omvang van het project waar je op dat moment bij betrokken bent. Tijdens de uitvoering van je werkzaamheden word je aangestuurd door een team van werkvoorbereiders. Hoogtevrees of claustrofobie? Daar heb jij als Monteur Aarding en Bliksem geen last van. En door jouw passie voor techniek haal jij elke dag het beste uit je werk. Jouw doel is het realiseren van een veiligere leefomgeving voor je klant.

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf dat inmiddels uitgegroeid is tot een totaalinstallateur, een technische dienstverlener met inmiddels meer dan 200 medewerkers in dienst. Samen met gespecialiseerde collega’s die passie hebben voor techniek, werkt deze organisatie aan de realisatie, het onderhoud en de inspectie van W- en E-installaties in verschillende gebouwen in de utiliteit, industrie en woningbouw. 

Wat ga je doen?

 • Je monteert diverse aardingsinstallaties; 
 • Je monteert bliksembeveiligingssystemen;
 • Je gaat aan de slag met het slaan van aardelektroden, zodat woningen en bedrijfspanden veilig zijn wanneer er kortsluiting is of wanneer de bliksem inslaat;
 • Wanneer er storingen aan bovengenoemde systemen zijn, repareer je deze;
 • Je rapporteert je werkzaamheden.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Monteur in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. We kijken naar jouw mogelijkheden in de arbeidsmarkt en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wanneer je bepaalde opleidingen nog niet hebt afgerond of wanneer je certificaten nog niet behaald hebt, kijken we naar hoe we deze kunnen faciliteren. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om op persoonlijk vlak te groeien. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren of jij op je plek zit. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de €2.500.- en €3.400.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een innoverend en groeiend bedrijf;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een baan bij een bedrijf met een open en collegiale sfeer op de werkvloer;
 • Volop mogelijkheden om je technische kennis uit te breiden en om door middel van cursussen en opleidingen door te groeien naar een andere, hogere functie.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal de MBO-opleiding Elektrotechniek niveau 2 afgerond en minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur. Wanneer je ervaring hebt met bliksembeveiligingssystemen is dat natuurlijk een pré; 
 • Je bent communicatief vaardig. Dit is belangrijk omdat je soms samenwerkt met een andere monteur;
 • Je kunt zelfstandig aan de slag met diverse werkzaamheden aan bliksembeveiligingssystemen. 

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren