solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Monteur E

Installatietechniek
Omgeving Rotterdam
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Junior (0-2 jaar), Medior (2-7 jaar)
€2800 - €3100
Heb je een passie voor techniek, kennis van e-installaties en werk je graag in teamverband? In de omgeving van Rotterdam zoeken we een gemotiveerde Monteur E die aan de slag gaat bij diverse nieuwbouwprojecten. Wordt dit jouw nieuwe baan?

Aan de slag als Monteur E

Als Monteur E vervul je een veelzijdige job. Bij verschillende kort- en langlopende projecten, ga je aan de slag met de installatie van diverse elektrotechnische installaties in verschillende utiliteitsgebouwen in de omgeving van Rotterdam. Je bent vooral betrokken bij nieuwbouwprojecten, af en toe bij renovatieprojecten. Tijdens jouw werkzaamheden werk je in teamverband zelfstandig aan de montage van verschillende installaties. Hoe groot je projectteam is, hangt af van de grootte van de opdracht.   
 
Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf dat in inmiddels uitgegroeid is tot een totaalinstallateur, een technische dienstverlener met inmiddels meer dan 200 medewerkers in dienst. Samen met gespecialiseerde collega’s die passie hebben voor techniek, werkt deze organisatie aan de realisatie, het onderhoud en de inspectie van W- en E-installaties in verschillende gebouwen in de utiliteit, industrie en woningbouw. 

Wat ga je doen? 

 • Je gaat zelfstandig aan de slag met de installatie van diverse elektrotechnische installaties in de utiliteit;
 • Wanneer er noodzakelijke aanpassingen moeten worden gedaan, dan denk je mee over een passende oplossing;
 • Je zorgt voor revisietekeningen en keuringsrapporten.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Monteur in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. We kijken naar jouw mogelijkheden in de arbeidsmarkt en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wanneer je bepaalde opleidingen nog niet hebt afgerond of wanneer je certificaten nog niet behaald hebt, kijken we naar hoe we deze kunnen faciliteren. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om op persoonlijk vlak te groeien. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren of jij op je plek zit. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de €2.800.- en €3.100.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een innoverend en groeiend bedrijf;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een baan bij een bedrijf met een open en collegiale sfeer op de werkvloer;
 • Volop mogelijkheden om je technische kennis uit te breiden en om door middel van cursussen en opleidingen door te groeien.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een technische MBO-opleiding Elektrotechniek (minimaal niveau 3) afgerond;
 • Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken aan de montage van diverse e-installaties;
 • Je bent flexibel bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Wanneer een werktekening gewijzigd wordt, bijvoorbeeld, denk je mee over een oplossing die jij dan ook kunt toepassen;
 • Je bent resultaatgericht en klantgericht. 

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren