solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Monteur Kunststof Rioolrenovatie

Installatietechniek
Omgeving Den Bosch
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Junior (0-2 jaar), Medior (2-7 jaar), Senior (7+ jaar)
€1900 - €2500

Ben jij een echte aanpakker en weet je als geen ander hoe je rioleringen schoonmaakt en vervangt? In Zuid-Nederland zoeken we een Monteur Kunststof Rioolrenovatie. Wie weet is dit straks jouw nieuwe baan!

Aan de slag als Monteur Kunststof Rioolrenovatie

In de rol van Monteur Kunststof Rioolrenovatie werk je samen met drie à vier man aan verschillende projecten die in heel het land kunnen plaatsvinden. In woningen, flats, zorgcentra, kantoren, industriële gebouwen en scholen vervang en onderhoud je riolering door middel van relinen. De projecten duren vaak tussen de drie en vier weken. Door jouw handigheid en kennis van deze innovatieve rioolrenovatietechniek zorg jij er samen met je collega’s voor dat je opdrachtgever helemaal tevreden is.
Je gaat aan de slag bij een loodgietersbedrijf dat uit ongeveer 25 gemotiveerde vakmensen bestaat. Deze organisatie is gespecialiseerd in de zogenoemde relining techniek en past deze toe in woningen, scholen, zorginstellingen, kantoren en industriegebouwen. Het afleveren van kwalitatief hoog werk en klantgericht werken staan hier hoog in het vaandel. 

Wat ga je doen?

  • Je gaat zelfstandig aan de slag met het onderhoud van rioleringen verschillende gebouwen;
  • Binnen een projectteam repareer je rioleringen. Daarbij maak je gebruik van verschillende, innovatieve technieken en materialen, zoals de relining renovatietechniek.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Monteur Kunststof Rioolrenovatie eerst in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Verder kun je rekenen op:

  • Een salaris tussen de € 2.130 en € 2.357;
  • Een functie bij een innovatief bedrijf waarbij je alle mogelijkheden hebt jezelf te ontwikkelen, zodat je elke dag het beste uit je werk haalt;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een technische opleiding afgerond;
  • Je bent communicatief vaardig. Dit is belangrijk, omdat je in teams aan verschillende projecten werkt;
  • Je bent een aanpakker en steekt graag de handen uit de mouwen.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil werken in de technische sector, maar deze vacature sluit niet helemaal aan

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek? Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren