solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Projectcoördinator Elektro

Installatietechniek
Omgeving Den Bosch
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar)
€3100 - €4000
Ben jij een échte aanpakker en klantgericht? Heb jij kennis van elektrotechniek en zoek jij een uitdagende job waarbij je de mogelijkheid hebt door te groeien naar bijvoorbeeld de rol van projectleider? In de omgeving van Den Bosch zoeken we een ambitieuze Projectcoördinator Elektro. Wordt dit jouw nieuwe baan?
 

Aan de slag als Projectcoördinator Elektro 

Als Projectcoördinator in de Elektrotechniek vervul je een verantwoordelijke en veelzijdige job. Je bent van het begin tot het eind betrokken bij diverse elektrotechnische projecten in de utiliteit, woningbouw en industrie. Je bent verantwoordelijk voor een realistische plannen, je factureert, je stuurt een team van monteurs aan en hebt regelmatig contact met klanten en leveranciers. Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden werk je veel samen met de projectleider. 
 
Je gaat aan de slag bij een van origine familiebedrijf uit de provincie Noord-Brabant. Inmiddels heeft dit bedrijf meer dan duizend medewerkers in dienst. Ondanks de grootte van het bedrijf, is het team hecht. Medewerkers beschrijven de sfeer op de werkvloer als erg prettig, er hangt een open bedrijfscultuur. Niet alleen duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Ontwikkeling is ook erg belangrijk bij dit bedrijf. Er zijn volop kansen om als medewerker te groeien. Je werkt mee aan verschillende projecten die in de utiliteit, industrie of woningbouw en in heel Nederland kunnen plaatsvinden.

Wat ga je doen?

 • Je maakt werkbegrotingen en beheert deze;
 • Je stelt offertes op;
 • Je doet facturaties;
 • Jij bent verantwoordelijk voor voldoende materiaal op de projectlocatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor de planning van de monteurs. Het inplannen van de monteurs doe je in overleg met je team;
 • Je ontwerpt elektrotechnische installaties;
 • Je stuurt een team van monteurs aan tijdens de uitvoering van de projecten;
 • Je hebt contact met klanten en leveranciers (omtrent de voortgang van de projecten);
 • Je beheert werkbegrotingen.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Projectcoördinator Elektro in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. Wij geven je de garantie dat je op een goede plek terechtkomt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de € 3.180.- en € 4.066.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende en dynamische functie bij een groot installatiebedrijf;
 • Een informele werkomgeving met een prettige en betrokken sfeer op de werkvloer;
 • Volop mogelijkheden je middels cursussen en opleidingen verder te ontwikkelen en door te groeien naar de functie van projectleider.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal een MBO-opleiding niveau vier Elektrotechniek afgerond aangevuld met ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent communicatief sterk. Dit is belangrijk omdat je veel contact hebt met klanten, leveranciers en met je collega’s (monteurs en projectleider);
 • Je kunt goed plannen en organiseren, kunt goed het overzicht bewaken (bijvoorbeeld omtrent financiën). 

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren