solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Projectleider E

Elektrotechniek
Omgeving Den Bosch
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar)
€3100 - €4900
Heb jij de ambitie om een leidinggevende functie in de elektrotechniek te vervullen en ben jij commercieel ingesteld? Of heb je juist al ervaring in een leidinggevende rol en zoek je een nieuwe uitdaging bij een vooruitstrevend familiebedrijf? Dan is de functie van Projectleider E in de omgeving van Den Bosch vast iets voor jou. Solliciteer direct! 

Aan de slag als Projectleider E

Als Projectleider E ben je verantwoordelijk voor de realisatie van elektrotechnische installaties in de utiliteit. Je job is uitdagend en veelzijdig. Je stuurt een team van monteurs aan. Met jouw leidinggevende vaardigheden weet jij hen te motiveren elke dag het beste uit hun werk te halen. Daarnaast zorg je ervoor dat budgetten niet overschreden worden. Je bent commercieel ingesteld. Door jouw technische kennis en communicatieve vaardigheden weet jij precies aan je klant te vertellen wat hij nodig heeft.
 
Je gaat aan de slag bij een elektrotechnisch installatiebedrijf dat projecten realiseert in de woningbouw en utiliteit. Dit vooruitstrevende bedrijf heeft een laagdrempelige bedrijfscultuur. Je werkt veel samen met enthousiaste collega’s die betrokken zijn bij dit familiebedrijf. Je wordt vrij gelaten te doen wat je ambieert. Er zijn hier veel mogelijkheden jezelf te ontplooien in de elektrotechniek en om door te groeien naar een andere, hogere functie. Zo zijn er mogelijkheden door te groeien naar de functie van contractmanager.

Wat ga je doen?

 • Je bent (eind)verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van projecten in de utiliteit;
 • Je stuurt je projectteam aan;
 • Je bewaakt de budgetten;
 • Je hebt contact met je klanten over de projecten waar je verantwoordelijk voor bent;
 • Regelmatig heb je contact met je collega-projectleiders en bespreek je andermans projecten. Je helpt elkaar waar nodig.  

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Projectleider E in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. Wij geven je de garantie dat je op een goede plek terechtkomt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die bij je past.
Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de €3.453.- en €4.950.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende en dynamische functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
 • Een informele werkomgeving met een prettige en betrokken sfeer op de werkvloer;
 • Veel vrijheden en verantwoordelijkheden;
 • Volop mogelijkheden je middels cursussen en opleidingen verder te ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een MBO-opleiding Elektrotechniek afgerond en werkervaring in een vergelijkbare functie of in de functie van werkvoorbereider;
 • Je bent communicatief sterk, kunt je mannetje staan;
 • Je hebt commercieel inzicht en kunt goed het overzicht bewaken (bijvoorbeeld omtrent financiën).

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren