solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Projectleider W

Installatietechniek
Omgeving Eindhoven
MBO, HBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar), Senior (7+ jaar)
€3400 - €4600
Ben jij een ervaren projectleider W die graag aan het hoofd staat van uitdagende utiliteitsprojecten in de industrie en high tech in de omgeving Eindhoven? Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een groeiend familiebedrijf waar veel aandacht is voor het werkplezier van het personeel en waar er veel opleidingsmogelijkheden zijn? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees gauw verder of solliciteer direct. 

Werken als Projectleider W

Als Projectleider W vervul je een uitdagende job. Jij bent eindverantwoordelijk voor diverse utiliteitsprojecten in industriële gebouwen in de omgeving van Eindhoven. Je stuurt je projectteam aan (bestaande uit onder meer monteurs en een werkvoorbereider) en bent het aanspreekpunt voor klanten, aannemers en onderaannemers. Je bent erg betrokken bij de projecten en bent dan ook regelmatig op locatie te vinden. 
 
Je komt terecht in een hecht team, waarbij je bij het uitvoeren van je werkzaamheden erg vrij gelaten wordt. Wanneer je af en toe thuis wil werken, is dat geen probleem, bijvoorbeeld. Uiteindelijk draait het erom dat projecten kwalitatief hoog afgerond worden en dat monteurs en klanten tevreden zijn over het resultaat. Het bedrijf waarbij je aan de slag gaat is van origine een familiebedrijf, maar heeft inmiddels verschillende vestigingen in Nederland.

Wat ga je doen?

 • Je stuurt een een team van monteurs aan;
 • Je bent het aanspreekpunt voor klanten, onderaannemers en aannemers;
 • Je bewaakt de budgetten;
 • Je bent eindverantwoordelijk voor een goede planning;
 • Je bent betrokken bij de oplevering van de projecten.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Projectleider in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we ook alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. We geven je de garantie dat je op een goede plek terecht komt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je! We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een uitdagende functie waarbij je betrokken bent bij uitdagende, kortlopende utiliteitsprojecten in industriële gebouwen;
 • Een hecht team waarbij humor een grote rol speelt;
 • Een passend salaris tussen de € 3.500 - €  4.600 bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV-dagen;
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, zowel op technisch als op persoonlijk vlak;
 • Een auto van de zaak;
 • Elke vier weken een gezellige personeelsborrel, zodat je je collega’s écht leert kennen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een technische werktuigbouwkundige opleiding afgerond en ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je hebt bij deze organisatie veel vrijheden qua thuiswerken of op kantoor en qua starttijd van je werkdag. Daarom is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken;
 • Je bent eindverantwoordelijk voor diverse utiliteitsprojecten in de industrie en high tech. Daarom is het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
 • Je bent op de hoogte van de regelgeving omtrent projecten in industriële gebouwen of je wil je hier graag in verdiepen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Dit is belangrijk omdat je het aanspreekpunt bent voor je projectteam, klanten en (onder)aannemers.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren