solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Servicemonteur Sprinkler

Beveiligingstechniek
Omgeving Nijmegen
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Junior (0-2 jaar), Medior (2-7 jaar), Senior (7+ jaar)
€1900 - €3700

Weet jij alles van brandbeveiligingsinstallaties en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? In de omgeving van Nijmegen zoeken we een Sprinklermonteur. Wellicht is dit straks jouw nieuwe baan!

Aan de slag als Servicemonteur Sprinkler

Als Sprinklermonteur is geen dag hetzelfde. Om 8.00 uur begin je bij je eerste klant, waar je onderhoud doet aan een beveiligingsinstallatie. In een logboek zie jij precies wat je moet testen. Je belt de meldkamer, zodat zij ervan op de hoogte zijn dat jij aan de slag gaat met het onderhoud. In het logboek vink je precies af wat jij getest hebt. Met jouw technische kennis, nauwkeurigheid en geduld heb je in een mum van tijd een de installatie gecontroleerd. Wanneer je alles afgevinkt hebt, bel je de meldkamer om te laten weten dat alles in orde is. Dan ga je naar de volgende klant. Wanneer je in je auto zit, hoor je dat er een storing is in een gasdetectiesysteem. Door jouw verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk op de betreffende locatie bent om het probleem op te lossen. 

Je gaat aan de slag bij een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in brandbeveiligingssystemen. In de utiliteit, retail, industrie en logistiek installeert deze organisatie diverse detectie-, sprinkler- en schuimblusinstallaties. Het doel? Branden detecteren, signaleren en zo snel mogelijk blussen. Samen met ongeveer twintig specialisten probeer je de klanten te voorzien van een zo veilig mogelijke leef- en werkomgeving. 

Wat ga je doen?

 • Op locatie installeer je diverse brandbeveiligingsinstallaties, zoals wateropslagtanks, sprinklerinstallaties, pompinstallaties en gasdetectie;
 • Je onderhoudt diverse brandbeveiligingsinstallaties bij verschillende klanten;
 • Je programmeert centrales;
 • Je doet de administratie voor de opdracht die je kreeg. In een logboek vink je af welke controles je uitgevoerd hebt.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Monteur Sprinklerinstallaties eerst in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Verder kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen de € 2.130 en € 2.357;
 • Een fulltime baan van 38 uur per de week;
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zodat je elke dag het beste uit je werk haalt;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een MBO-opleiding Elektrotechniek afgerond;
 • Je bent communicatief vaardig. Dit is belangrijk, omdat je veel klantcontact hebt;
 • Je gaat alleen op pad en reist naar verschillende klanten. Het is daarom van belang dat je goed zelfstandig kunt werken;
 • Storingen kunnen elk moment plaatsvinden. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en prioriteiten kunt stellen.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil werken in de technische sector, maar deze vacature sluit niet helemaal aan

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek? Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren