solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Tekla Modelleur

Gevelbouw
Omgeving Eindhoven
HBO
Rijbewijs B
Nederlands, Engels
Junior (0-2 jaar), Medior (2-7 jaar)
€2800 - €3700
Heb jij een bouwkundige opleiding afgerond en ken jij het BIM-programma Tekla op je duimpje? Ga jij graag aan de slag met projecten die niet alleen binnen de Nederlandse grenzen plaatsvinden, maar ook in Engeland?

Aan de slag als Tekla Modelleur

Als Tekla Modelleur vervul je een dynamische job. Je komt terecht in een team van engineers en gaat aan de slag met het engineeren van constructies voor gevels voor klanten in het Verenigd Koninkrijk en in Nederland. Je bent een soort wensenvertaler van de klant en zet hun wensen om in een gedetailleerd ontwerp in Tekla 3D. Daarbij ga je gestructureerd en gedetailleerd te werk.
 
Je gaat aan de slag bij een groeiend en innovatief bedrijf dat inmiddels meer dan vijftig jaar gespecialiseerd is in het prefabriceren van betonnen gebouwen. Denk aan gigantische appartementencomplexen, kantoren en ziekenhuizen. Samen met meer dan 400 collega’s werk jij aan nieuwe en duurzame projecten in de bouw, nationaal en internationaal. Naast duurzaamheid staan professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij dit bedrijf.

Wat doe je?

 • Je gaat samen met een team van engineers aan de slag met het engineeren van constructies voor gevels;
 • Je werkt de klantwens uit naar een gedetailleerd ontwerp in Tekla 3D;
 • Eventueel door je verbetervoorstellen. 

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Modelleur in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we ook alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. We geven je de garantie dat je op een goede plek terecht komt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je! We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de € 2.600.-  en € 3.500.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf dat in binnen- en buitenland opereert;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Mogelijkheden je middels opleidingen en cursussen te ontwikkelen in de (gevel)bouw. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond en een HBO werk en/of denkniveau;
 • Je werkt samen in een team van engineers. Daarom is het belangrijk dat je goed communicatief vaardig bent;
 • Je kunt goed gedetailleerd en gestructureerd werken in Tekla 3D;
 • Je kunt spreekt naast Nederlands ook goed Engels.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil werken in de technische sector, maar deze vacature sluit niet helemaal aan

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek? Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren