solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Uitvoerder Loodgieterswerk

Installatietechniek
Omgeving Rotterdam
MBO, HBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar)
€2500 - €4300
Heb jij kennis van het doen van service en onderhoud aan rioleringen en leidingen? En krijg je energie wanneer je niet alleen een leidinggevende, maar ook een voorbereidende rol kunt vervullen? In de omgeving van Rotterdam zoeken we een Uitvoerder Loodgieterswerk. Solliciteer nu!

Aan de slag als Uitvoerder Loodgieterswerk

Als Uitvoerder Loodgieterswerk ben je een zogenoemde alleskunner, de link tussen de klant en de uit te voeren werkzaamheden op de afdeling Service en Onderhoud. Je vervult een dynamische job, waarin je niet alleen een team van monteurs aanstuurt, maar ze ook coacht en begeleidt. Je bent verantwoordelijk voor een realistische planning van projecten en zorgt ervoor dat deze na de uitvoering kwalitatief hoog opgeleverd worden.
 
Je gaat aan de slag bij een loodgietersbedrijf dat uit ongeveer twintig gemotiveerde vakmensen bestaat. Deze organisatie is gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van rioleringen in de utiliteit en in de woningbouw. Het leveren van kwaliteit hoog afgeleverd werk en klantgerichtheid staan hier hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?

 • Je zorgt voor een realistische planning van de monteurs voor verschillende opdrachten in de woningbouw of utiliteit;
 • Je stuurt een team van monteurs aan, motiveert ze elke dag het beste uit hun werk te halen;  
 • Je voert gesprekken met de opdrachtgever. Tijdens deze gesprekken komt onder meer het programma van eisen aan bod; 
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de service- en onderhoudswerkzaamheden die het uitvoerende team doet. Middels evaluaties met de monteurs beoordeel je de staat van de huidige leidingen.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Uitvoerder Loodgieterswerk in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we ook alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. We geven je de garantie dat je op een goede plek terecht komt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je! We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken. Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Verder kun je rekenen op:
 • Een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde wanneer je aan de slag gaat als Uitvoerder bij dit kleine loodgietersbedrijf;
 • Een salaris tussen de € 2.500.- tot € 4.500.- euro bruto per maand. De exacte hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van een opleiding of cursus;
 • Een auto van de zaak.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een MBO- of HBO-denkniveau en ervaring in het loodgietersvak;
 • Omdat je de schakel bent tussen de klant en het bedrijf en omdat je een team van monteurs aanstuurt, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent; 
 • Je hebt een coördinerende rol. Daarom is het belangrijk dat je goed gestructureerd kunt werken, goed kunt plannen & organiseren, kritisch en resultaatgericht bent.

Interesse?

Past deze functie bij jou? Solliciteer direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil werken in de technische sector, maar deze vacature sluit niet helemaal aan

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek? Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren