solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Werkvoorbereider E

Installatietechniek
Omgeving Den Bosch
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Medior (2-7 jaar)
€2200 - €4300
Ben jij een échte planner, een goede rekenaar en heb jij veel kennis van elektrotechnische installaties? Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met de voorbereiding van complexe, grote projecten die in heel het land gerealiseerd worden? Dit bedrijf met het hoofdkantoor in de omgeving van Den Bosch zoekt een Werkvoorbereider E. Wordt dit jouw nieuwe baan?

Aan de slag als Werkvoorbereider E

Als Werkvoorbereider E draag jij bij aan de realisatie van energiezuinige e-installaties in diverse (utiliteits)gebouwen. Je job is uitdagend en veelzijdig; je bent de spin in het web. Je werkt op het hoofdkantoor, dat gevestigd is boven Den Bosch. Als Werkvoorbereider E ben je betrokken bij de voorbereiding van complexe projecten in heel Nederland. Ook ondersteun je tijdens de uitvoering en bij de oplevering van deze landelijke projecten. Je bewaakt de planning van het uitvoerende team, samen met de projectleider maak je berekeningen voor het project. Ook ben jij regelmatig klantcontact over de te realiseren projecten. 
 
Je gaat aan de slag bij een van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Het succes van de organisatie is te danken aan het tijdig meebewegen met de marktvraag, de kennis en expertise van de ruim 550 medewerkers en het vermogen om de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en regeltechniek naadloos te integreren. Projecten vinden onder meer plaats in sportcomplexen, gemeentehuizen, ziekenhuizen, woning- en kantoorpanden. Samen zorg je ervoor dat de klant een comfortabel, gezond en duurzaam werk- en leefklimaat heeft. Bij dit bedrijf krijg je veel ruimte voor je eigen inbreng. Zie jij dat iets beter kan? Jouw ideeën zijn meer dan welkom.

Wat ga je doen?

 • Je verzamelt alle informatie die nodig is om een project te realiseren;
 • Je maakt berekeningen, onder meer omtrent de benodigde materialen en manuren;
 • Je zorgt voor een realistische planning van het uitvoerende team;
 • Je overlegt met de projectleider over de voorbereiding;
 • Je bent betrokken bij de oplevering van projecten;
 • Je hebt contact met de klant omtrent de te realiseren projecten;
 • Problemen die opspelen herken jij op tijd en je zorgt ervoor dat die opgepakt worden en worden opgelost.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Werkvoorbereider E in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Onze accountmanagers en recruiters kennen de technische markt op hun duimpje en vertellen jou precies wat verschillende bedrijven jou kunnen bieden. Niet alleen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, weten we alles over de cultuur binnen organisaties. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt. 
 
Bij Growing People zijn we transparant. Wij geven je de garantie dat je op een goede plek terechtkomt. En heb je het er niet naar je zin? Dan zoeken wij een andere baan voor je. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren hoe je werksituatie is. Tijdens de contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de werkgever nóg sterker te maken.Door onze kennis te koppelen aan jouw wensen en behoeften zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die bij je past.

Verder kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen de € 2.441.- en € 4.476.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende en dynamische functie bij een groot installatiebedrijf;
 • Een informele werkomgeving met een prettige en betrokken sfeer op de werkvloer;
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen en zelf initiatief te nemen;
 • Volop mogelijkheden je middels cursussen en opleidingen verder te ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een MBO-opleiding Elektrotechniek afgerond en ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig. Dit is belangrijk omdat je als Werkvoorbereider verschillende verantwoordelijkheden hebt;
 • Je bent communicatief vaardig. Dit is belangrijk omdat je met collega’s samenwerkt en geregeld contact hebt met klanten. 

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren