solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Werkvoorbereider E

Installatietechniek
Omgeving Goes
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Junior (0-2 jaar), Medior (2-7 jaar), Senior (7+ jaar)
€2200 - €3400
Ben jij een gedreven monteur met een passie voor elektrotechniek? Zoek jij een baan waarbij je betrokken bent bij uiteenlopende projecten in de installatietechniek? In de omgeving van Zeeland zoeken we een Werkvoorbereider E. Wordt dit jouw nieuwe baan?

Aan de slag als Werkvoorbereider E-Installaties

In de functie van Werkvoorbereider E begeleid je projecten in de industrie tijdens de uitvoeringsfase. Je zorgt voor de planning, de juiste werkinstructies, het benodigde materiaal en je werkt meer- en minderwerk uit. Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden werk je veel samen met de projectleider. 
 
Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatietechniek. Deze organisatie ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert verschillende werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Voor klanten in de industrie, beveiliging, woningbouw, infrastructuur en utiliteit biedt dit bedrijf een zogenoemd totaalpakket. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden staat veiligheid voorop. Het bedrijf bestaat uit pakweg 150 specialisten die resultaatgericht, servicegericht en oplossingsgericht te werk gaan. 

Wat ga je doen?

 • Je zorgt voor de planning van projecten die plaatsvinden in de industrie;
 • Je zorgt voor volledige en uitvoerbare werktekeningen, je ontwerpt deze; 
 • Je zorgt voor het materiaal dat nodig is voor de verkregen opdracht;
 • Je werkt meer- en minderwerk uit;
 • Je stelt werkinstructies op voor de uitvoerders; 
 • Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden overleg je met de tekenaar en de projectleider. Eventuele wijzigingen pas je toe.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Werkvoorbereider eerst in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Verder kun je rekenen op:
 • Een afwisselende baan in de installatietechniek;
 • Een salaris tussen de € 2.200.- en € 3.400.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen in de installatie-/elektrotechniek, bijvoorbeeld in de vorm van een interne opleiding of cursus.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een technische MBO-opleiding niveau 4 afgerond, bijvoorbeeld in de richting van Elektrotechniek;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis hebben van tekenprogramma’s, zoals AutoCAD is een pré; 
 • Je bent een enthousiaste en gedreven werkvoorbereider met een passie voor elektrotechniek en die gemotiveerd is door te groeien;
 • Om je werkzaamheden kwalitatief hoog uit te voeren is het belangrijk dat je nauwkeurig en gestructureerd werkt. Ook ben je resultaatgericht.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren