solliciteren
Solliciteer direct

Vacature Zelfstandig Monteur E

Installatietechniek
Omgeving Goes
MBO
Rijbewijs B
Nederlands
Junior (0-2 jaar), Medior (2-7 jaar), Senior (7+ jaar)
€1900 - €2500
Ben jij een gedreven monteur met een passie voor elektrotechniek? Zoek jij een baan waarbij je betrokken bent bij uiteenlopende projecten in de installatietechniek? In de omgeving Zeeland zoeken we een Zelfstandig Monteur E. Wordt dit jouw nieuwe baan?

Aan de slag als Zelfstandig Monteur E

Als Zelfstandig Monteur ben je betrokken bij uiteenlopende projecten in de installatietechniek. De ene keer werk je aan elektrotechnische installaties in een luxe villa, de andere keer ben je betrokken bij het energiezuinig maken van een restaurant.
Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatietechniek. Deze organisatie ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert verschillende werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Voor klanten in de industrie, beveiliging, woningbouw, infrastructuur en utiliteit biedt dit bedrijf een zogenoemd totaalpakket. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden staat veiligheid voorop. Het bedrijf bestaat uit pakweg 150 specialisten die resultaatgericht, servicegericht en oplossingsgericht te werk gaan.

Wat ga je doen?

 • Je installeert zelfstandig diverse elektrotechnische installaties, bijvoorbeeld in de industrie, woningbouw en utiliteit;
 • Storingen aan e-installaties los je binnen een mum van tijd op;
 • Je doet onderhoud aan elektrotechnische installaties;
 • Je werkt volgens planning;
 • Eventueel ondersteun je jouw collega-monteurs.

Solliciteren bij Growing People

Je komt als Zelfstandig Monteur eerst in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Verder kun je rekenen op:
 • Een afwisselende baan in de installatietechniek;
 • Een salaris tussen de € 2.130.- en € 2.357.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen in de installatie-/elektrotechniek, bijvoorbeeld in de vorm van een interne opleiding of cursus.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde technische MBO-opleiding niveau 3 of niveau 4 afgerond in de richting van Elektrotechniek;
 • Je kunt goed zelfstandig aan de realisatie van elektrotechnische installaties werken;
 • Omdat je soms collega’s ondersteunt en samenwerkt, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent;
 • Je bent bereid regelmatig storingsdiensten te draaien;
 • Je bent een enthousiaste en gedreven monteur die passie heeft voor elektrotechniek en gemotiveerd is door te groeien.

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?

Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.
solliciteren