Op zoek naar talent?

Bij Growing People kun je als bedrijf ook zelf op zoek naar talenten die écht waarde toevoegen aan jouw organisatie. Bespaar jezelf tijd aan open sollicitaties die net niet matchen.

Het Nieuwe Detacheren

Als organisatie solliciteren in plaats van andersom

Growing People is het eerste Nederlandse detacheringsbureau met De Talentzoeker. Waar bij andere detacheringsbureaus de talenten op zoek gaan naar vacatures, ga je nu juist als organisatie op zoek naar de perfecte talenten.

Staat jouw ideale talent er niet tussen?  Dan gaan wij persoonlijk op zoek naar de ideale match voor jouw organisatie!

Samen naar de toekomst

Growing People koppelt talenten aan organisaties. Dat doen wij zo zorgvuldig en efficiënt, dat bijna alle talenten na de detacheringsperiode direct in dienst treden bij onze partners.

Na het koppelen houdt het nog niet op voor ons. Wij komen regelmatig langs bij onze partners en talenten om te meten hoe de relatie is ontwikkeld. We zoeken samen naar mogelijkheden om deze relatie nog sterker te maken.

De Top Talenten Van Dit Moment

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Detacheringsbureau voor de technische sector

Op zoek naar technisch personeel? Bekijk dan onze talenten in de talentzoeker en ontdek nieuw personeel voor jouw organisatie.

Staat het talent waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Geen probleem. Wij gaan graag voor je op zoek naar het talent dat jij nodig hebt. Onze ervaring in de technische sector zorgt ervoor dat wij als geen ander nieuwe talenten voor jou kunnen vinden. Heb je specifieke vacatures die snel vervuld moeten worden? Neem dan contact met ons op en wij zullen de verantwoordelijkheid nemen dat de vacature vervuld wordt.